Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondoltok erkölcsi...

Ti mit gondoltok erkölcsi okokból köteles egy férfi gondoskodni a gyerekről ha bebizonyosodik hogy nem az övé?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársunk. A férje volt már házas 3 évig ,a nőtől született egy gyerek akiről két éves korában kiderült, hogy nem a férfi gyereke mert a felesége csalta, és a szerető a gyerek vér szerinti apja. A válás után feleségül vette a munkatársnőnket aki most terhes lett. Sok ember a környezetünkben erkölcstelennek gondolja, hogy a pasi nem segíti anyagilag, és nevelésben a nem vér szerinti gyereket, mivel a szerető nem foglalkozik a gyerekkel. Ti mit gondoltok? Jogos, hogy ebben az esetben a saját születendő gyerekének akar mindent megadni vagy elítélendő?
2014. szept. 25. 12:49
1 2 3 4
 31/39 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"14 erkölcsi okokból köteles-e? Ez volt a kérdés, ezen megy a vita"

Pont erről beszélek. Erkölcsi okokból sem köteles. Hogy mennyire kötődött érzelmileg, hogy mit diktál a lelkiismerete, azt nem tudhatjuk, az az ő dolga. De kötelesnek nem köteles.

2014. szept. 26. 08:00
 32/39 anonim ***** válasza:
78%
A gyerekről 2 éves korában kiderült hogy nem az ő gyereke. Ha a pasi ezek után soha többet nem néz rá, a gyerek úgyse fog túl sok mindenre emlékezni, sokan nőnek fel úgy hogy pici korukban elvesztették az apjukat. Szóval a gyerek miatt nem hiszem hogy aggódni kéne. Nyilván nem érdemli meg hogy így elbántak vele, de az exférjnek akkor sem kell kötődnie hozzá.
2014. szept. 26. 12:48
 33/39 anonim ***** válasza:
30%
utolsónak: pont az ilyen gyerekkori traumák okoznak sok problémát. Tanulási nehézségtől kezdve, bizalmatlanságig, bármit. Persze az anyján sok múlik, de ha nem törődik vele megfelelően az anyja, akkor nagy gondok lehetnek.
2014. szept. 26. 14:05
 34/39 anonim ***** válasza:
48%

Nagy baj, ha valaki úgy áll hozzá a dolgokhoz, hogy kb 3 éves koráig a gyerek úgysem emlékszik a dolgokra. Akkor ennyi erővel egy 2 éves gyerekkel bármit meg lehet tenni, mert úgysem emlékszik rá!?

Amúgy meg nagyon is emlékszik, csak a tudatalattijába, a személyiségébe fog láthatatlanul beleépülni nagy eséllyel!

2014. szept. 26. 14:15
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

@tegnap 19:23

Nem meglepődni kell, inkább legyél szíves a szomszéd kisfiút elvinni az állatkertbe, valamint szeretném tudni, mennyi pénzzel segítetted őket ebben az évben.

Köszönöm.

2014. szept. 26. 15:32
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

35-ös. Szerinted tényleg egyenértékű a szomszéd kisfiú azzal, akit 2 éven át fiadként szerettél??? Gondolkozz már el! Azok az érzések szerinted egy csettintésre elmúlnak, és többé nem lennél kíváncsi rá? Látom itt csak ilyen érzéketlen emberek vannak, engem is jó lepontoztatok (én írtam,hogy pont 2 éves a fiam).

És igen, elvinném jövőre is állatkertbe, és a jövőben is kíváncsi lennék arra, hogy hogy alakul az élete, nem egy papír dönt arról, hogy a fiam-e vagy sem! A szomszéd kisfiút sosem szerettem fiamként...ez összehasonlíthatatlan. Azt pedig én is írtam, hogy gyerektartást fizessen a vér szerinti apa.

2014. szept. 26. 20:36
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

"Szerinted tényleg egyenértékű a szomszéd kisfiú azzal, akit 2 éven át fiadként szerettél???"

Igy csak az gondolkodik, akinek nincs gyereke, sot lelkileg inkabb meg o is gyerek, nem pedig felnott.

Kar vele vitatkozni, csak nyomja a hulyesegeit.

2014. szept. 26. 21:55
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Én csak próbálok magyarázatot találni főhősünk viselkedésére. Egyelőre előbbre jutottam, mint Maguk.
2014. szept. 26. 22:44
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

A "sok ember" buta emberek tömege.

Kit érdekel, hogy Pista bá vagy Náncsi nénje huzz a száját, hogy ez az "embör nem fizeti mán a gyerektatást..". Főleg, hogy hazudott a kedves ex-felesége, hogy bebiztosítsa magát egy gyerekkel és élősködjön gyerektartás címen.

Itt leginkább a nő volt aljas..

2015. dec. 26. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!