Holnap hozzánk költözik a párom 24 éves lánya. (? )
Figyelt kérdés
Párom lánya Budapestről költözik hozzánk. Nekem fura lesz az egész együttélés, hiszen a lány már nagy. Mi lesz, ha nem fog menni ez az egész?
Félek, hogy mi lesz.
2014. szept. 17. 20:34
1/14 anonim válasza:
Miert koltozik hozzatok? van valami nyomos oka? vagy esetleg a tanulas miatt? vagy nincs penze kulon lakni? anyuka hol van?
3/14 anonim válasza:
Ez benne van a pakliban,ha tudtal rola hogy a parodnak gyereke van.
4/14 anonim válasza:
Felnőtt emberről beszélünk, le kell vele ülni, és megbeszélni a dolgokat. Nem kijelenteni, megbeszélni. Alakítsátok ki közösen az együttélés szabályait.
5/14 anonim válasza:
Ez tényleg fura. Egy 24 éves már lakhat egyedül.
De semmi gond. Nem egy 10 évessel fogsz együtt élni mint én.
Nem kell etetni, nem kell itatni, nem kell rendet rakni utána, nem kell a wc-t lehúzni utána, nem kell kísérgetni mindenhová, stb.
Egy FELNŐTT emberről beszélünk!
6/14 A kérdező kommentje:
Az anyja is a településen lakik, de most egy darabig az apjával akar lenni.
A dolgot csak tetézi, hogy én pont terhes vagyok.
2014. szept. 17. 20:45
7/14 anonim válasza:
A párod vére, tehát valószínűleg jól ki fogsz vele jönni. Én férjemnek is van egy 21 éves lánya, és szeretem, hasonlít az apjára és örülnék, ha hozzánk költözne. :)
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
De hát legalább lesz aki segítsen a házimunkában, akivel beszélgess, lehet belőle barátnő. Én tök jól elbeszélgetek főzésről, pasikról a párom lányával. Ha normális a lány, és nyilván normális, ha az apja is az, akkor mi gond lehetne?
10/14 anonim válasza:
24 évesen nem önálló életet szeretne, hanem az apjához, - és az apja új feleségéhez - akar költözni?
Én se vagyok öreg, de őszintén szólva nem értem a mai huszonéveseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!