Moszkvába költözöm, a szüleim nem akarják. Mit lehet tenni?
Apa azt mondta, hogyha elmegyek, ide még csak látogatóba se jöjjek, mert nem akar akkor többet látni, cserbenhagyom őket és hasonló hülyeségek.
Anya meg csak sír, mióta elmondtam és azt hiszi, hogy azért, mert hogy nem érzem, hogy eléggé szeretnének és ez az ő hibája. Aztán felhozta a bátyját is, aki 23 évesen elment Amerikába és azóta csak Karácsonykor jön haza, azon kívül nem nagyon tartják a kapcsolatot és azt mondja, hogy én is ilyen leszek majd, előre látja.
Elmúltam 18 éves, nem lehetek velük örökké.
Utolsó: voltál te mostanában Moszkvában? Komoly, szinte minden tekintetben nyugati nagyváros lett... Oroszország és az USA is rohadt nagy országok, mindkettőben vannak gyönyörű fejlett és nagyon gány helyek is.
Teljesen igazuk van a szuleidnek. Sajnos en is kulfoldon jottem csak ra, hogy milyen nagy kincs is Magyarorszag. Konnyu volt a kiut, de visszafele mar sajnos nem egyszeru ennyi ev utan.
Apamat is mar csak a temetoben latogathatom sajnos, amikor hazalatogatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!