Hogyan tudnám elfogadni, túllépni azon, hogy a 20 éves lányom 8 hónapja együtt van egy 47 éves férfivel?
A férjem és én is ismerem az illetőt, de már lassan egy éve nem tartjuk a kapcsolatot.
A lányom azóta feltűnően ki van virulva, a férfi is nagyon ki volt 'virágozva', amikor találkoztam vele a városban.
Nem mellesleg a férfi nem milliomos, mielőtt kérdeznétek.
Szerintetek mit tegyek? Zavar a helyzet, nem kicsit. Szerintetek az is közrejátszatott, hogy a lányom egy ilyen idős férfibe szeretett bele, hogy a férjem 6-14 éves koráig külföldön dolgozott és havonta csak egy hétvégén találkozott a lányommal?
Egy aggódó anyuka
ez hamis boldogság
hasonlít ahhoz, amikor mondjuk egy ivartalanított macska éli le az életét egy 45 ös panelben, de boldogan. azt sem tudja mi az..
szóval csak azt hiszi, hogy boldog, mert nem tudja mi az az igaz boldogság. de szóval boldog.
de szerintem reménytelen eset az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!