Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám elfogadni,...

Hogyan tudnám elfogadni, túllépni azon, hogy a 20 éves lányom 8 hónapja együtt van egy 47 éves férfivel?

Figyelt kérdés

A férjem és én is ismerem az illetőt, de már lassan egy éve nem tartjuk a kapcsolatot.

A lányom azóta feltűnően ki van virulva, a férfi is nagyon ki volt 'virágozva', amikor találkoztam vele a városban.

Nem mellesleg a férfi nem milliomos, mielőtt kérdeznétek.

Szerintetek mit tegyek? Zavar a helyzet, nem kicsit. Szerintetek az is közrejátszatott, hogy a lányom egy ilyen idős férfibe szeretett bele, hogy a férjem 6-14 éves koráig külföldön dolgozott és havonta csak egy hétvégén találkozott a lányommal?

Egy aggódó anyuka

2014. szept. 14. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szerelem miatt csak akkor kell aggódni, ha kimarad belole az ember.
2014. szept. 20. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

fúj szegény lány.

részvét.

2014. szept. 29. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Én 21 éves vagyok a párom 45. Anyukámnak egy rossz szava sem volt ezzel kapcsolatban,azt mondta neki az a fontos,hogy engem szeressenek,és,hogy én is szeressem az illetőt. Neked nem az a fontos,hogy a lányod boldognak lásd?
2014. szept. 29. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:

ez hamis boldogság

hasonlít ahhoz, amikor mondjuk egy ivartalanított macska éli le az életét egy 45 ös panelben, de boldogan. azt sem tudja mi az..

2014. szept. 29. 23:15
 15/16 anonim ***** válasza:

szóval csak azt hiszi, hogy boldog, mert nem tudja mi az az igaz boldogság. de szóval boldog.

de szerintem reménytelen eset az ilyen.

2014. szept. 29. 23:18
 16/16 anonim ***** válasza:
elfecsérli a fiatalságát erre a pacákra. Majd 5-10 év múlva fog rájönni erre. Mindenki a saját kárán tanul. Hagyd őket békében, elöbb utóbb vége lesz a kapcsolatnak. a lányod majd ráun a pasira. Ha ellenzed a kapcsolatot annál rosszabb, mert azért is vele akar majd lenni. Ha hagyod, akkor elöbb fog rájönni hogy hiba ez a kapcsolat.
2014. szept. 30. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!