Miért zavarja a szüleimet, ha 21 évesen hol nálunk, hol náluk a párommal alszom?
1 éve dolgozom, adok haza a minimálbéremből is, komoly vagyok, komoly helyen dolgozom.
Nehéz a helyt állás munkatéren is így.
Azt hozzá kell tennem, hogy csak hétvégén találkozunk így jól esik együtt aludni. Nem a párommal van gond, alapvetően szeretik, és rendes fiúnak tartjuk mindannyian.
De amikor a hétvége közeledik, vagy szóba kerül, mindig kiakadnak, hogy elég már ez az együtt alvósdi.
Elég kellemetlennek érzem, és nehéz a munkában is helytállni így komoly emberként.
De valahogy kéne egy jó albérletet találni.
Amíg otthon lakom, addig az eljegyzést én hülyeségnek tartom és olyan semmilyennek. nem lenne értelme semmilyen szinten lényegében
Valami biztos büki a csőrüket a szüleidnek! 2 év alatt elég maradiak, ha ki vannak bukva azon, hogy nálatok vagytok, vagy te náluk.
Szerintem ha ennyi idő alatt nem változtak,akkor eztán sem fognak. Mondhatnád nekik, hogy komolyak a szándékaitok és tudhatnák már. hogy nemcsak b*szni vagytok együtt már 2éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!