Miért nem vehetek magam pc a saját pénzemből?
10 éves vagy, és már leragasztanád magad egy gép elé? Neked még futkározni kéne a szabadidődben, fára mászni, nem eljátszani a mozgást!
Én sem engedném, hogy negyedmillió forintos gépet vegyél.
"A szüleidnek meg mond meg h inkább a PC mint h piás légy ismerve a fiatalságot ha nem játszol akkor a szex pia buli az élet. "
Nagy ostobaságot írtál....
"A szüleidnek meg mond meg h inkább a PC mint h piás légy ismerve a fiatalságot ha nem játszol akkor a szex pia buli az élet. "
Nagy ostobaságot írtál...."
Nos ezt nem tíz évesekre értetem nem tudtam h a kérdező ilyen fiatal.
De am hidd el nekem h a mai 15-17 évesek azt aki kocka kiröhögik mert ök inkább minden 7 végén elmennek bulizni ahol beugrásig piálnak.
Tudom itt élek BP belvárosába van szemem és látom h mi megy éjjel az Andrássy úton.
Nem mellesleg a húgom is közéjük tartozik, és több sört vesz mint más levegőt.
És akiket én látok annak nagy része ilyen és sportot csak a kupakólásból csinál.
Aztán meg jár az abortuszra meg a nemi beteg gondozóba.
20 F
Mert ha hetente 2-3 alkalommal játszol 1-2 órát, ám legyen.
De a te korodban nagyon káros a fejlődésed szempontjából a naponta 2 óra számítógépezés.
Olvass esetleg, menj ki a kertbe, futkározz, mássz fára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!