Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem vehetek magam pc a...

Bmv kérdése:

Miért nem vehetek magam pc a saját pénzemből?

Figyelt kérdés
A szüleim nem engednek semmit venni a saját pénzemből van egy laptopom de nem viszi el a játékokat mert ahhoz túl gyenge, de szerintük jó az! Karácsonra akarok venni magamnak egy PC-t de nem engedik pedig én fizetném az egészet..

2014. szept. 11. 17:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

10 éves vagy, és már leragasztanád magad egy gép elé? Neked még futkározni kéne a szabadidődben, fára mászni, nem eljátszani a mozgást!

Én sem engedném, hogy negyedmillió forintos gépet vegyél.

2014. szept. 11. 19:47
 22/35 A kérdező kommentje:
Hát figyi siman el viszi a btf4-et meg ezeket szoval jo meg azzal jonnek h ki jon egy uj proci h majd az kell nem értik h ez el lessz siman 4 évig.. :(
 23/35 anonim ***** válasza:

"A szüleidnek meg mond meg h inkább a PC mint h piás légy ismerve a fiatalságot ha nem játszol akkor a szex pia buli az élet. "

Nagy ostobaságot írtál....

24/35 A kérdező kommentje:
21 járok sportolni..
2014. szept. 11. 19:48
 25/35 A kérdező kommentje:
meg amugy is csak max 2 orat napont..
2014. szept. 11. 19:49
 26/35 A kérdező kommentje:
Jaj és nálunk a 800€ közel sincs a negyedmillióhoz..
2014. szept. 11. 19:49
 27/35 anonim ***** válasza:
Napi 2 óra számítógépezés? Nem ülsz így is eleget az iskolában?
2014. szept. 11. 19:53
 28/35 A kérdező kommentje:
De az után\előtt\Közbe meg vigyázok tesóimra meg ilyen dolgok szoval nem csak bent ulok egesz nap most othon vagyok mert megfáztam...
2014. szept. 11. 19:56
 29/35 anonim ***** válasza:

"A szüleidnek meg mond meg h inkább a PC mint h piás légy ismerve a fiatalságot ha nem játszol akkor a szex pia buli az élet. "

Nagy ostobaságot írtál...."

Nos ezt nem tíz évesekre értetem nem tudtam h a kérdező ilyen fiatal.

De am hidd el nekem h a mai 15-17 évesek azt aki kocka kiröhögik mert ök inkább minden 7 végén elmennek bulizni ahol beugrásig piálnak.

Tudom itt élek BP belvárosába van szemem és látom h mi megy éjjel az Andrássy úton.

Nem mellesleg a húgom is közéjük tartozik, és több sört vesz mint más levegőt.

És akiket én látok annak nagy része ilyen és sportot csak a kupakólásból csinál.

Aztán meg jár az abortuszra meg a nemi beteg gondozóba.

20 F

2014. szept. 11. 19:58
 30/35 anonim ***** válasza:

Mert ha hetente 2-3 alkalommal játszol 1-2 órát, ám legyen.

De a te korodban nagyon káros a fejlődésed szempontjából a naponta 2 óra számítógépezés.

Olvass esetleg, menj ki a kertbe, futkározz, mássz fára.

2014. szept. 11. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!