Miért nem vehetek magam pc a saját pénzemből?
"Van már egy laptopod, felesleges még egy elektronikus eszköz. Esetleg ajánld fel, hogy cserébe eladod a laptopod."
Látom, sikerült felfogni a kérdést. Nyilván nő vagy. Én is, csak én tudom, hogy van különbség gamer gép és laptop között. Tudod, az a gép, amin csak böngészni lehet, nem alkalmas játékra...
Kérdező, ha van pénzed, vedd meg! Mit tudnak tenni? Rendeld netről, futárral kihozatod, kifizeted, és szevasz!
"vegyél xboxot. olcsóbb, ugyanúgy van rá minden játék és nem kell félévente cserélgetni benne a cuccokat mert már elavult"
Egy jól összerakott gépben nem kell félévente cserélni a cuccokat, de amennyiből az xboxra veheti az egyébként lebutított minőségű játékokat, abból fejlesztésre is telik. Nagy szakértő megszólalt...
Milyen paraméterekkel kerül ennyibe? Csak azért kérdem, nem olcsóbban jössz-e ki, ha valami oldalról összeválogatod a cuccokat hozzá, és gépösszeszerelést kérsz (ha nem tudod persze magad összepakolni). PCX-et tudom ajánlani, férjemmel is onnan vettük. :) Bár igaz, írtad, szlovák vagy, gondolom ott is vannak olyan webáruházak, azt nem tudom, ők külföldre szállítanak-e.
Lényeg, hogy ne ilyen áruházak által összedobáltat vegyél, mert azok olyanok is.
megengethetjük magunknak én fiu vagyok.. Komponensekben venném meg majd egy havar ossze rakná.. A pc jobban huz mint a konzolok. Amugy ez lenne az összealitas:
Alaplap: GIGABYTE Z97X-Gaming 3
Proci: CPU INTEL Core i5-4590 BOX (3.3GHz, LGA1150, VGA)
Ram: Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 CL10 1.5V
Tápegység: Corsair zdroj 750W CX Series, CX750, 80 PLUS Bronze
Videókártya: ASUS GTX760-DC2OC-2GD5
Merevlemez vinyó: Seagate Barracuda 3,5" 2TB 7200 SATA III 64MB
Gépház: Evolveo K2
De a optikai meghajtó, bilenytűzet, egér, monitort most nem írtam bele!
" "vegyél xboxot. olcsóbb, ugyanúgy van rá minden játék és nem kell félévente cserélgetni benne a cuccokat mert már elavult"
Egy jól összerakott gépben nem kell félévente cserélni a cuccokat, de amennyiből az xboxra veheti az egyébként lebutított minőségű játékokat, abból fejlesztésre is telik. Nagy szakértő megszólalt..."
Nekem van PC-m és mellé egy 360-om szal talán objektívabban szólhatok hozzá mint a fanok.
Konzolt csak akkor vegyél ha érdekelnek a rá való címek pl Halo, Uncharted. Forza...
Máskülönben tök felesleges, de mivel Pc-t akarsz feltételezem h ez nem érdekel.
Azt leszögezném h hülyeség h félévente kell fejleszteni ha te pl beéred a minimum beállításokkal v is nem vagy grafika bu...akkor ha most veszel egy 240 E-s gépet az neked 5-6 évig röhögve elfog muzsikálni.
A szüleidnek meg mond meg h inkább a PC mint h piás légy ismerve a fiatalságot ha nem játszol akkor a szex pia buli az élet.
Persze lehet ezt is csinálni de am téged nem érdekel szal hagyuk.
Na sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!