Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem vehetek magam pc a...

Bmv kérdése:

Miért nem vehetek magam pc a saját pénzemből?

Figyelt kérdés
A szüleim nem engednek semmit venni a saját pénzemből van egy laptopom de nem viszi el a játékokat mert ahhoz túl gyenge, de szerintük jó az! Karácsonra akarok venni magamnak egy PC-t de nem engedik pedig én fizetném az egészet..

2014. szept. 11. 17:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
13%
vegyél xboxot. olcsóbb, ugyanúgy van rá minden játék és nem kell félévente cserélgetni benne a cuccokat mert már elavult
2014. szept. 11. 18:36
 12/35 anonim ***** válasza:
28%

"Van már egy laptopod, felesleges még egy elektronikus eszköz. Esetleg ajánld fel, hogy cserébe eladod a laptopod."

Látom, sikerült felfogni a kérdést. Nyilván nő vagy. Én is, csak én tudom, hogy van különbség gamer gép és laptop között. Tudod, az a gép, amin csak böngészni lehet, nem alkalmas játékra...

Kérdező, ha van pénzed, vedd meg! Mit tudnak tenni? Rendeld netről, futárral kihozatod, kifizeted, és szevasz!

2014. szept. 11. 18:40
 13/35 anonim ***** válasza:
17%

"vegyél xboxot. olcsóbb, ugyanúgy van rá minden játék és nem kell félévente cserélgetni benne a cuccokat mert már elavult"

Egy jól összerakott gépben nem kell félévente cserélni a cuccokat, de amennyiből az xboxra veheti az egyébként lebutított minőségű játékokat, abból fejlesztésre is telik. Nagy szakértő megszólalt...

2014. szept. 11. 18:41
 14/35 anonim ***** válasza:
14%

Milyen paraméterekkel kerül ennyibe? Csak azért kérdem, nem olcsóbban jössz-e ki, ha valami oldalról összeválogatod a cuccokat hozzá, és gépösszeszerelést kérsz (ha nem tudod persze magad összepakolni). PCX-et tudom ajánlani, férjemmel is onnan vettük. :) Bár igaz, írtad, szlovák vagy, gondolom ott is vannak olyan webáruházak, azt nem tudom, ők külföldre szállítanak-e.

Lényeg, hogy ne ilyen áruházak által összedobáltat vegyél, mert azok olyanok is.

2014. szept. 11. 18:43
 15/35 A kérdező kommentje:

megengethetjük magunknak én fiu vagyok.. Komponensekben venném meg majd egy havar ossze rakná.. A pc jobban huz mint a konzolok. Amugy ez lenne az összealitas:

Alaplap: GIGABYTE Z97X-Gaming 3

Proci: CPU INTEL Core i5-4590 BOX (3.3GHz, LGA1150, VGA)

Ram: Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 CL10 1.5V

Tápegység: Corsair zdroj 750W CX Series, CX750, 80 PLUS Bronze

Videókártya: ASUS GTX760-DC2OC-2GD5

Merevlemez vinyó: Seagate Barracuda 3,5" 2TB 7200 SATA III 64MB

Gépház: Evolveo K2

De a optikai meghajtó, bilenytűzet, egér, monitort most nem írtam bele!

2014. szept. 11. 18:50
 16/35 anonim ***** válasza:
81%
#13: hülyeség, hogy nem kell fejleszteni. de mindegy...
2014. szept. 11. 18:57
 17/35 anonim ***** válasza:
85%
Hany eves vagy?
2014. szept. 11. 19:11
 18/35 A kérdező kommentje:
10\F
2014. szept. 11. 19:22
 19/35 anonim ***** válasza:
41%

" "vegyél xboxot. olcsóbb, ugyanúgy van rá minden játék és nem kell félévente cserélgetni benne a cuccokat mert már elavult"

Egy jól összerakott gépben nem kell félévente cserélni a cuccokat, de amennyiből az xboxra veheti az egyébként lebutított minőségű játékokat, abból fejlesztésre is telik. Nagy szakértő megszólalt..."

Nekem van PC-m és mellé egy 360-om szal talán objektívabban szólhatok hozzá mint a fanok.

Konzolt csak akkor vegyél ha érdekelnek a rá való címek pl Halo, Uncharted. Forza...

Máskülönben tök felesleges, de mivel Pc-t akarsz feltételezem h ez nem érdekel.

Azt leszögezném h hülyeség h félévente kell fejleszteni ha te pl beéred a minimum beállításokkal v is nem vagy grafika bu...akkor ha most veszel egy 240 E-s gépet az neked 5-6 évig röhögve elfog muzsikálni.

A szüleidnek meg mond meg h inkább a PC mint h piás légy ismerve a fiatalságot ha nem játszol akkor a szex pia buli az élet.

Persze lehet ezt is csinálni de am téged nem érdekel szal hagyuk.

Na sok sikert :)

2014. szept. 11. 19:23
 20/35 anonim ***** válasza:
84%
10 evesen honnan van 800eurod? Amugy en sem engednem emg egy kisgyereknek hogy ennyi penzert szamitogepet vegyen
2014. szept. 11. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!