15 évesen arra kényszerített az anyám hogy pénzért szexeljek mert hogy nincs pénz. Fel lehet ezt valaha is dolgozni?
Ez 20 évvel ezelőtt is bűncselekmény volt, ahogy most is. 20 évvel ezelőtt is ha valakit kényszerítettek a szexre az sírt, zaklatott volt, és hamar kiderült volna, hogy nem önszántából rakja szét a lábát.
Szóval ez a kérdés kamu.. még akkor is ha azt írja, hogy régen volt.. EMBER! Bármikor jogod lett volna bemenni a rendőrségre és anyádat feljelenteni.
A prostuticíó nem olyan amit csak csinálom mert anyuka mondja...
töltőtoll vagy költő troll?
na melyik vagy kérdező?
Nem értem, mostanában divat lett kérdések alá azt írni, hogy kamu. Jó, ez egy elég durva, nem hétköznapi dolog, de sajnos előfordul az ilyen. Attól még nem kamu, hogy durván hangzik. Ennél sokkal hétköznapibb kérdésekre is azt szokták írni, hogy kamu, nem értem, mi van az emberekkel, mi ez az új őrület. Megértem, hogy sok hülye ember is megfordul itt, ezeknek a nagy része szerintem ezek a "kamuhuszárok", akik a lehető legtöbb helyre, szerintem trollkodásból odaírják, hogy "ez tuti kamu". Emberek, szálljatok már magatokba!
Én azt javaslom neked, kérdező, hogy fordulj szakemberhez, járj pszichológushoz, az segít ezt feldolgozni, az ilyen anya meg nem is nevezhető szülőnek, ne is állj vele szóba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!