Ha édesanyám nem kér tőlem pénzt akkor esetleg bevásárlás? Milyen értékben?
Több mint hete kezdtem el dolgozni életem első munkahelyén! Nekem a fizetésem nem havonta van hanem naponta fizetnek!
Változó mennyit kapok, függ hogy délelőtt, délután vagy egész nap vagyok-e!
Azt szeretném kérdezni hogy ha édesanyám azt mondta hogy ő nem veszi el a fizetésem, nem is kér ahogy a bátyámtól sem tette régen, fordítsam magamra, és haladjunk a párommal! Viszont ha már nem kér, én még is szeretnék besegíteni, bár nem vagyunk, vannak rászorulva de csak a gesztus miatt!
Ha mondjuk havonta egyszer tartok egy bevásárlást olyan 10.000ft értékben??!! Az mennyire állja meg a helyét?? Nem túl kevés??Havonta kb 80.000ftot keresek +/- 5.000
"Így pályám elején meg még muszáj volt, mert alkalmassági, tüdőszűrő, benzin ottani kaja, innivaló stb"
Tehat bejelentes nelkul dolgozol, magyaran megmondva, raadasul jol at is vertek, mert a munkakri alkalmassagi vizsgalat es a tudoszuro a munkaltato koltsege, nem a dolgozonak kell fizetnie.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!