Anyukak! Esetleg otletek? 13/L
Figyelt kérdés
van egy kutyank, es nagyon allatbarat vagyok jarok menhelyre tanitok stb. es most jutottam el arra hogy szeretnek meg egy kutyat. az ido, penz, foglalkozas, hely minden meg lenne. csupan anya nem engedi. nem azzal az ervel hogy elhanyagolnam hanem hogy meg egy kutya nem jon. probalom puhitgatni. csak szorit az ido, mi 1 honap mulva el lehetne a kicsit hozni. na most hogy vegyem ra anyat?2014. aug. 31. 21:49
1/13 anonim válasza:
Szerintem egyelőre elégedj meg egy kutyussal :)
Majd talán később :)
2/13 A kérdező kommentje:
mert kesobb ha most erzem ugy felnottem a feladathoz?
2014. aug. 31. 21:53
3/13 anonim válasza:
Mert az lehet, hogy te úgy érzed, felnőttél, anyukád viszont nem szeretne még egy kutyát most. Ezt el kell fogadnod, nem kaphatsz meg mindig mindent.
4/13 anonim válasza:
tudod, mennyibe kerül egy kutya tartása és oltatása?
5/13 anonim válasza:
Négyes, már van 1 kutyájuk, bizonyára tisztában van vele.
6/13 anonim válasza:
Gondolom a kérdező azzal is tisztában van, hogy most 13 éves azaz 5-6 év múlva érettségizik, ami után ha minden oké, akkor megy tovább tanulni, ahová egészen biztosa nem viheti magával a kutyá(ka)t, így a szülőkön maradna mindkettő, akik nem akarták ezt.
Az érettség nem csak abban nyílvánul meg, hogy felelősségteljesen nevelnéd fel a kutyát, hanem az is hogy távolabbról szemléled a problémát, és belátod, hogy nem lenne jó vége.
7/13 anonim válasza:
2 kutya esetén hatványozódnak a gondok. Lehetnek egymásra féltékenyek, nem várt viselkedést produkálnak plusz a rendetlenség amit csinálnak is megsokszorozódik. Valószínűleg tudsz bánni a kutyáddal és ellátod, ami szuper, de szerintem is elég egy egyelőre. Sokaknak ezt sem engedik, ami neked nem vigasz, de anyukád dönt, a saját lakásodban majd annyi kutyát tartasz amennyi jól esik.
8/13 anonim válasza:
Lehet bőven elég egy kutyát eltartaniuk, kettő már sok lenne nekik. Nem két filléres mulatság. Majd ha felnőttél, és van saját kereseted, saját lakásod, annyi kutyát tartasz, amennyit akarsz...vagy amennyit a keresetedből el tudsz látni. Család, gyerek mellett.
9/13 anonim válasza:
Bizony,az én lányom is megkérdezte anyu haza költözhetek?Hát persze.jövök haza,teszem a kulcsom a zárba hallom valami surlodás mocorgás lihegés.Mi a fene ki fáradt igy ki.Nyitom az ajtót egy szőrmók,nagy vidáman les a pingpong labda szemeivel.Áh kicsit sem lettem ideges.Kutyáról szó nem volt.Na de én még csak csak.De jön apa áhh érik a cunami is.Apa megérkezik,szutyi a folyosón kussol.Fülelek a fürdőbe.. hallom ÁHH mi ez a kuuutyaszar!!!Kirohanok keresem a szart.Hát ő azóta is igy hivja a blökit ,főleg ha papus kitápászkodik a kedvenc foteljéből a kutya meg azt hiszi eljött a királyság és elfoglalja.Akkor zeng a ház kuutyaaszar mit képzelsz magadról én vagyok itt a király. én meg ott csapkodom a térdem a röhögéstől ahol épen vagyok.Nos a kis lányka elköltözött de a kutya maradt.Na nem mert akartuk,ránk maradt mint a piszok.Azóta már a nevemre is vettem.ha beteg igy fizet utána a biztosító.Nagy öröm ám löbögni utána minél jobban kiabálok állj meg hátra csapja a füleit megnézi loholok e utána és annál jobban rohan.Végig vágtáztatja velem a félvárost mire elkapom.Na akkor sem szoktam ám ideges lenni.Már megöregedett,nem lohol de fürdetni tappancsmosás minden ami vele jár.Nekem ez nem kellett nem akartam.Itt nem bántja senki,igazából szeretem is de jól ellenék nélküle.A kisebb lányom aki még itthon lakik nyafog kell még egy kutya mert olyan édes.Kutyaszart imádja,törödik is vele de ha suli van rám marad teljesen.Mondja apus persze kicsim lesz akár száz is,de csak plüss:)hát ennyit miért is teszi jól anyud ha nem engedi.Másik lányomra aki eredetileg volt gazdája már a fejét sem emeli fel ha haza jön,rá néz unottan gondolja na te is megérkeztél leteszi fejét a kutyapárnájára és ébren is horkol mint egy yeti
10/13 A kérdező kommentje:
nem akarok bunko lenni. de orulnek ha a kerdesre is lennenek valaszok. van egy kutyank es mindent tudok az oktasokrol seta, orvos, etel. ellatas gondozast. nem csak olyan 13 evesek vannak akik csak ulnek es gepeznek en foglalkoznek. de orulnek ha mondjuk nem kikotatnanak:) nem vagyon hulye.
2014. szept. 1. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!