Miért csinálja ezt édesanyám?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és egyetem tanulok. Párommal már egy ideje együtt vagyok, és ma is szóvá tette, hogy miért nem értem haza 6 órára (!) és, a suli alatt úgy sem fogunk tudni találkozni. Ennyire nem örül a kapcsolatomnak vagy csak egyedül érzi magát?
köszönöm a válaszokat
L
2014. aug. 31. 20:50
1/4 anonim válasza:
Ez kevés információ. Ha megbeszéltétek, hogy hatra otthon leszel, és mégsem értél haza, akkor jogos a panasza.
2/4 Norb76 válasza:
Lehet aggódik.Nem lehet tudni.Mindenkép beszéljétek meg egymással
3/4 anonim válasza:
Jó lenne tudni, miért kezel téged úgy 23 éves felnőtt nő létedre, mint egy 15 éves gimnazistát...
4/4 anonim válasza:
Egy 23 éves egyetemistának mát konkrétabban illenék megfogalmaznia mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!