Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt édesanyám?

Miért csinálja ezt édesanyám?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és egyetem tanulok. Párommal már egy ideje együtt vagyok, és ma is szóvá tette, hogy miért nem értem haza 6 órára (!) és, a suli alatt úgy sem fogunk tudni találkozni. Ennyire nem örül a kapcsolatomnak vagy csak egyedül érzi magát?

köszönöm a válaszokat

L

2014. aug. 31. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Ez kevés információ. Ha megbeszéltétek, hogy hatra otthon leszel, és mégsem értél haza, akkor jogos a panasza.
2014. aug. 31. 20:57
 2/4 Norb76 válasza:
91%
Lehet aggódik.Nem lehet tudni.Mindenkép beszéljétek meg egymással
2014. aug. 31. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, miért kezel téged úgy 23 éves felnőtt nő létedre, mint egy 15 éves gimnazistát...
2014. aug. 31. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy 23 éves egyetemistának mát konkrétabban illenék megfogalmaznia mi a probléma?
2014. aug. 31. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!