Az edesanyam viselkedese mennyire atlagos? Nektek milyen a visszonyotok anyukatokkal?
25 eves vagyok es van egy 1 eves fiam.
Anyukam a szules alatt vegig bent volt velem es ez sok erot adott.
A hetkoznapokban visszont nincs nagyon kapcsolat koztunk o nem hiv es nem jon. De ha en hivom akar ejjel 2 kor is kocsiba ul es jon, szabadnapot vesz ki ha hivom es ugy hallja hogy szomoru vagyok. A fiamra barmikor vigyazz es tudom hogy mindenet odaadna az utolso darab kenyeret is.
De o soha nem keress es azt is a nagynenemtol tudtam meg hogy a pasijaval Amerikaba ment 2 hetre. Ha hetekig nem hivom akkor szokott hivni hogy mi van velunk es ezt szova is teszem de o azt mondja a kozossegi oldalakon latja hogy jol vagyunk fotok es bejeyzesek alapjan meg a rokonoktol is.
Hát... érdekes.
Amikor az elejét olvastam akkor azt hittem biztos azért mert úgymond nem akar titeket zavarni de amint a végére értem rájöttem, hogy ez hülyeség. Azért ha Amerikába ment és nem szólt róla az nagyon is érdekes szerintem. Meg úgy az egész történet.
Legközelebb hozd fel neki a témát, mond el hogy rosszul esik ez neked és szeretnéd ha magától is részt venne az életetekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!