Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám szégyelli mások előtt...

Anyukám szégyelli mások előtt azt mondani hogy 23 évesen nincs fiúm? Igaza van?

Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 16:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza, mert nem szégyen ez. Sokak vannak hasonló helyzetben és nem ciki ez. Én is 21 évesen már elég cikinek éreztem hogy nincs barátnőm, még most 22 évesen is így vagyok ezzel, pedig annyian mondták már hogy még van időm, nem kell elkapkodni a dolgot, és ne kínozzam magam ezzel a gondolattal. Egyedül a bátyám az aki szívat ezzel hogy mi az hogy még nincs senkim, még a nője is mellettem áll ez ügyben hogy ne is foglalkozzak vele, senki nem szégyelli hogy nincs barátnőm, pedig volt egy nehéz időszakom amikor egyedül maradtam és gyötört ez a dolog, akkor sokan vigasztaltak ezzel hogy nyugodjak meg, semmiről sem vagyok lemaradva. Bár pocsék érzés az ha megismerek új embereket és felteszik a kérdést hogy van-e már feleség, vagy barátnő, és a válaszom mindig a nem-re esik, ez nekem kellemetlen egy picit, de senki nem néz le emiatt.
2014. aug. 31. 16:30
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

anyukád ilyen megjegyzései biztos jót tesznek az önbizalmadnak...

nincs ezen semmi szégyelnivaló. de ha te sem érzed jól így magad akkor kezdj el keresni valakit. nem hiszem hogy nem kellesz senkinek

2014. aug. 31. 16:33
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza. Én 23 évesen még csak randizgattam, keresgéltem. 24 évesen ismertem meg a férjem csak.

Van 2 közelebbi ismerősöm is, lányok, 29 évesek és szinglik évek óta. Nagy ügy. Nem olyan könnyű igazi társra találni aki nem csak kihasználni akar.

2014. aug. 31. 16:47
 14/28 anonim ***** válasza:
35%

Hányszor teszed fel ezt a szaros kérdést?

B**szdmeg ülj le anyáddal beszélni.

2014. aug. 31. 16:49
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt szégyennek betudni, bár kellemetlen az tuti. Tudom miről van szó, sajnos. Én is 23 voltam mikor összejöttem az első (egyetlen) párommal. Előtte valamiért nem sikerült, pedig nem hiszem, hogy nagy baj lenne velem:) Családom szerencsére soha nem szólt be. Már pár hónapja nem vagyunk együtt, kíváncsi vagyok mikor lesz kapcsolatom. Bár most nem is kergetem. 25N
2014. aug. 31. 17:02
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

De ugye volt már?

Mert pont ez a kor, amikor ismerkedni kell és tapasztalni.

Én 23 évesen még bőszen randizgattam a srácokkal, kerestem a megfelelő fiút. Előtte már volt egy másfél és egy 2 éves kapcsolatom.

2014. aug. 31. 17:07
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs, és anyám nemhogy nem szégyelli, de biztat is arra, hogy úgy éljek, ahogy én szeretnék. Viszont rám szállt az egész család rajta és apámon kívül. Ki is okoskodták, hogy valószínűleg leszbikus vagyok. Rájuk hagytam, legalább túllép egy részük a dolgon.

Ami nagy trauma, az a másik nagymamám, aki folyton rákérdez, és miután megkapja a "nincs" választ, akkor jön az unokatesóimmal, hogy "bezzeg nekik van, és esküvő, és gyerek hogy lesz ebből...?". Ilyenkor mindig az az érzésem, hogy valami rosszat teszek vagy nem vagyok normális.

Nincs meg bennem igazán a vágy sem, hogy tartós párkapcsolatba kezdjek. Többször a piszkálódás miatt beleugrottam egy-egy kényszerkapcsolatba, hát olyanok is voltak... szerintem az egyedüllétem oka már leginkább az, hogy szinte csak rossz tapasztalatom van az egésszel.

23L

2014. aug. 31. 17:10
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit ezen szégyellni. Inkább örüljön neki, hogy 23 éves létedre még nem vagy alagúti átjáró, mint a korosztályunk legtöbb lánya. Én is 20 éves vagyok, még nem volt barátom, de nem tartom cikinek, mert én a megfelelő fiúra várok, és nem megyek bele futó dolgokba. Fel a fejjel, biztosan meg fogod találni a neked való srácot! :)
2014. aug. 31. 17:10
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha szégyelli, akkor mondja úgy, hogy "éppen" nincs fiúd.

Ez így nem hazugság, de kellemesebben hangzik.

2014. aug. 31. 17:25
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Na most mondok neked valamit. Az, hogy nincs fiúd, nem azt jelenti, hogy nem kellesz senkinek. Sok esetben azért nincs az illetőnek pasija, mert neki nem kell senki. Mondd meg Anyukádnak nyugodtan, hogy a fiatalok nagy %-a csak a szex miatt vagy mások véleménye miatt van együtt vkivel. Akinek van párkapcsolata, az sem különb ember, de az sem akinek nincs. Nem kell görcsösen akarni, csak szerelemből kell együtt lenni bárkivel. :)
2014. aug. 31. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!