Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mindent meg akar mondani nekem, Ő akarja beosztani a pénzem, szabadidőmet, Miért csinálja ezt?
nem tudom te ezt hogy bírod, de a helyedben én biztos nem hagynám hogy más ilyen szinten beleszóljon a dolgaimba
a te pénzed, te döntöd el mit szeretnél venni belőle
Valoszinü azert csinalja ezt, mert - egyreszt nem teljesen normalis, masreszt - latja rajtad, hogy nem vagy erös szemelyiseg, hanem befolyasolhato, akinek megmondhatha, hogy mit tegyen.
Egy erös szemelyiseggel rendelkezö csajjal ezt nem merne megcsinalni, mert az vagy kiallna azert, ami jar neki, vagy pedig szakitana vele.
Nem is tudom mikor hagytam utoljára, hogy egy nő nekem megmondja mit tegyek, vagy mit ne. :D Általában nekem normális exeim voltak, és nem próbálták beszabályozni az életemet és befolyásolni, kivétel természetesen egyet aki azzal zsarolt, hogy ha elmegyek katonának ő szakít velem. Hát ott hagytam, majd én szabályzom mit akarok dolgozni, venni, eladni. :D Amíg nem neki veszel telefont, vagy nem ő ad rá pénzt, esetleg nem éltek közös kasszán szerintem egyrészt nincs joga ahhoz hogy belepofázzon, másrészt pedig köze sincs hozzá, hogy te mit akarsz, vagy mit nem akarsz venni magadnak. Abba meg pláne nincs beleszólása, hogy te mikor hova menjél... Ha te ezt hagyod, és nem állsz a sarkadra, hát akkor had ne mondjam, de tényleg hülye vagy...
Free
"sokszor próbáltam vele ezt meg beszélni de egyszerűen lehetetlen"
Ha lehetetlen, akkor 2 lehetöseg van:
-Vagy beletörödsz, es türsz neki
-Vagy tovabblepsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!