Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mindent meg akar mondani nekem, Ő akarja beosztani a pénzem, szabadidőmet, Miért csinálja ezt?
Véleményem szerint nagyon buta vagy!!!
Állj már a sarkadra, ez egyáltalán nem normális!
Szerintem van olcsó érintős is már. Gondolom annyit is ér, de olyat veszel amilyet akarsz. Ha a párod kérdőre von akkor ezt kérdezd meg: egy házban élünk??
Ha itt nem veszi észre magát akkor menthetetlen.
Szerintem szakíts vel,ő nem szeret téged csak uralkodni akar rajtad.Ez abból is látszik,hogy mondta 30 előtt nem akarja elkötelezni magát,amivel semmi baj nem lenne,csak még el is akar menni külföldre dolgozni,ez sem baj,sőt,de akkor veled mi lesz?
Írod,hogy valmiféle ápolónő vagy,ha az egészségügyben dolgozol,akkor azt tanácsolom neked ne maradj itthon ilyen nevetségesen kevés fizetésért hanem menj te is külföldre dolgozni.Barátodnak ebből a szempontból igaza van,meg abban is,hogy nem jó ilyen fiatalon elköteleződni.
De ez így nem egy párkapcsolat,mert ő nem a társának,hanem a tulajdonának tekint tége,ha így bánik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!