Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az utóbbi években rettegek...

Az utóbbi években rettegek attól hogy a szüleim egyszer el fognak "menni", miért?

Figyelt kérdés
27éves vagyok,a szüleim sajnos már nem fiatalok és egyre sűrűbben hozzák fel a témát hogy "el fognak menni".. ilyenkor szörnyű érzésem támad.fáj valami belülről,szorít a mellkasom és elkezdek zokogni és nincs más ami meg tudna vígasztalni,csak az hogy oda jönnek megölelnek és megígérik hogy "soha nem mennek el" minimum csak 50-60év múlva.akkor általában megnyugszom.miért van ez?másnál is hasonló a helyzet?
2014. aug. 29. 22:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.sokat segitettek a tanácsok és a meglátások
2014. aug. 30. 00:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Èn is rettegek,sokszor eszembe jut,mi lesz ha elmennek.Ilyenkor mindig arra gondolok,hogy nem fogom kibírni,bele fogok halni :(
2014. aug. 30. 07:00
 13/13 anonim válasza:
Én pont így rettegtem,azzal a külömbséggel,hogy nekem csak Anyu volt,és beteg volt.Majd egyiknapról a másikra kómába esett,és 'elment' úgy,hogy mégcsak beszélni sem beszéltünk előtte..Inkább örülj azoknak a pillanatoknak amiket Velük tölthetsz..!:)) 18/L
2014. nov. 16. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!