Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt apám?

Miért csinálja ezt apám?

Figyelt kérdés

Szüleim lassan 10 éve már elváltak. Anyukámmal élek. Úgy érzem, apámnak csak akkor vagyok jó, ha kell neki valami. Ma felhív: (már 1 hete nem beszéltünk nyaralás óta mióta hazaértem, csak azt, hogym ikor megyek át)

Szia! Tudnál nekem hozni a kisállathoz almot?

Szia! Nem mert nincs itthon pénzem

Erre elkezd káromkodni és rámteszi a telefont, nem tehetek róla, hogy nem volt itthon pénz...

Úgy érzem, kihasznál engem.

2014. aug. 29. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól érzed. Ne hagyd magad.
2014. aug. 29. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Apád egy szar ember, ez van. A baj az, hogy az összes gyerek szentimentális, akkor is apu így apu úgy amikor nyilvánvaló, hogy apukának fele annyit számít a csimota mint fordítva.
2014. aug. 29. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Igazából van 1 felesége, akinek sok pénze van, azért van csak vele...

Meg amikor kaptam egy 3-st akkor elkezdi soha nem lesz olyan 20,000,000 Ft értékű autóm, amiért ő nem dolgozott meg, hanem a csaj pénzéből veszi meg, és még engem osztogat ki mikor ő tripla olyan szarul tanult. (megjegyzem, hogy 4-5 lett a bizim, egy hármas, de az is csak rajzból, és mondja hogy milyen szar lett.)

2014. aug. 29. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem csak a jegyek számítanak a fizetésénél. Lehet valaki full 5-ös ha mellette életképtelen és nincs egy épkézláb önálló ötlete vagy szerencséje.

Bocs, hogy ezt írom, de apád egy semmire kellő trógernek tűnik, aki szeret élősködni.

2014. aug. 29. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Ha Ő gazdag a csajából, ugyanakkor érdeklik a jegyeid, akkor az szerintem azért van mert aggódik érted, hogy nem lesz belőled semmi. Persze a jegyekből amiket leírtál nem ez jön ki... Szerintem beszéld meg vele, mondd neki, hogy ne használjon ki stb. Így, hogy nem ismerem egyikőtöket sem nehéz tanácsot adni. Még az is lehet, hogy általánosságban te vagy vele a paraszt, csak azt persze nem írod le, ha egyáltalán észre veszed...
2014. aug. 29. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:

apád egy tahó

Ne hagyd hogy kihasználjon,sőt mutasd meg neki hogy mennyire vagy képes.Légy sikeres és ha majd akkor már kellenél neki b>zd rá te a teleefont

2014. aug. 29. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben tisztelem a szüleim, anya is mondta hogy amikor együtt voltak, akkor is ezt csinalta.

Apanak csak a penz szamit.

2014. aug. 29. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!