Mit tegyek? Már nem bírok itthon maradni, menekülök.
Sziasztok! Segítséget szeretnék, már nem bírom az itthoni légkört elviselni.
Nevelő apám mindig piszkál-szurkál, anyával jó a kapcsolatunk de már az is kezd képlékennyé válni.
Mindig arra jövök haza már legalább 3-4 éve , hogy ordítanak egymással , eszik-ölik egymást.
Én pedig kapom a támadásokat , nevelőapám részéről , hogy egy sz.r senki vagyok és mindig miattam van a vita. Anyám részéről, hogy soha semmit nem csinálok , állandóan csavargok , ő itt van melllettem eltart én meg hálás lehetnék neki ezért.
Ha jó kedvem van akkor is teljesen lehúznak , és azért basztatnak mert hogy "neked boldog gyerekkornak kellene lennie" így hogyan ? Meg hogy 'pénzelnek' semmi bajom nem lehet.. Igen ám de ez a lelki dolgokat nem fogja kárpótolni..
Nem bírok itthon lenni , menekülök a világba feszélyezve érzem magam itthon, minél hamarabb el akarok költözni innen .
Mit tegyek ?
16/lány
így van, itt emberek akik két kompromisszumkész szülő mellett nőttek föl, osztják az észt.
egyszerűen mások a játékszabályok, nem lehet megbeszélni semmit az ilyen szülővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!