Anyám a sírba tesz már. Mit tegyek?
Röviden annyi, hogy volt egy jó munkája egy cégnél varrónőként 5 évig.
Azt otthagyta, mert egy másik cég adott havi 10k-val többet.
Ez az új cég megszűnt fél év múlva.
A régihez meg nem veszik vissza.
Most itt van 58 évesen úgy, hogy nem kell sehova.
Teljes mértékben ő a hibás, mert én is és mindenki mondta neki, hogy ne hagyja ott a régi céget.
Egész nap itthon ül már 3 hónapja és kb folyamatosan a siránkozás meg a bőgés megy.
Nekem is van elég bajom a munkámmal, tiszta gyomoridegem van, hogy jövök haza aztán ezt kell hallgatnom, hogy folyamatosan bőg.
Persze állásokat nem nagyon nézeget csak siránkozik.
Nem tudom mit csinálhatnék már vele.
19F
2-en élünk együtt mivel apámtól elvált már sok éve.
Egyelőre én fizetek most mindent de nagyon nehéz.
Konkrétan varrónő állások most nincsenek de máshova meg nem kell, mert idős és nem is ért abszolút semmi máshoz.
Csak jót akart szegény több pénz reményében. Szerintem most depresszióba esett, most szembesült vele, hogy tényleg már nehezen veszik fel ennyi idősen. Rájött, hogy rosszul döntött és most fél még keresni is, mert fél az újabb kudarctól. Te még életerős fiatalember vagy, próbálj meg tenni valamit az érdekében és ne magadat sajnáltasd még őelőtte is, mert ettől még jobban bűntudata lesz és még nehezebben fog állást találni.
Tudsz internetezni, kezdj el keresni neki valamit. Ha itt nem jön be, akkor megpróbáljátok amott, ha kidobnak az ajtón, bemászol az ablakon. Hidd el, még fiatalabbaknál is ez megy, nem könnyű az álláskeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!