Anyám a sirba tesz 11 hós (7360 gramm) lányom etetésével kapcsolatban. Igaza lehet? Lent.
ne mond-anyám sirba tesz
mert a szavaink befolyásolják a sorsunk alakulását.
egyébként ilyenek ezek a mamák...)) Mond neki jól van ..aztán ugy eteted a gyermekedet ahogy jónak találod. Ugysem lehet meggyözni az "öregeket" ;veszekedés pedig kinek hiányzik...
14 hónapos a gyerköcöm és még baba menüt kap,persze eszik a közösböl is ,mint a krumpli fözelék...
De én is utána érdeklödtem már ,és pont olyan anyukával beszéltem aki még a soskát is csak babásan fözi,és a spenotot is.
Az én fiam is vékonyabb, akárcsak a kislányod. Védőnő és orvos is tanácsolta, hogy hízlalóbb kajákat, felnőttesebb kajákat adjak neki.
Ő most volt 1 éves.
Túrórudi belsejét, krémtúrót is adok neki, épp azért, hogy kicsikét hízzon.
Szerintem anyukádnak igaza van, elég nagy már a babád a felnőttesebb kajákhoz.
Írd be a google-be, hogy 1 éves baba étrendje és meglátod, hogy 1 évesen már mindent ehet.
Ha akarsz, várj egy hónapot, de igenis adhatsz neki ilyen - mai divat szerint "egészségtelenebb" kajákat.
Nekem is voltak elveim, de mivel a babám is nagyon vékony, így engedtem az elveimből.
Igazán ízlik neki a hízlalóbb koszt.
20:41-es vagyok. Példa:
1 éves kor után a csecsemő étrendről fokozatosan át kell térni az un. kisded étrendre, ami egy könnyű vegyes étrendnek felel meg. Reggel tej /lehetőleg jó minőségű/ kis kenyér, kalács rávalókkal, ebéd vacsora főzelék már mindig feltéttel, tízórai gyümölcs, uzsonna tejtermék gyümölccsel, pékárú esetleg tejpép. Célszerű egyre inkább kóstoltatni a kicsivel a szülők ételeit is, hogy azok ízéhez, állagához hozzászokjon. Ekkor már a fenti vegyes étrend biztosítja a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag bevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!