Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyám a sirba tesz 11 hós...

Anyám a sirba tesz 11 hós (7360 gramm) lányom etetésével kapcsolatban. Igaza lehet? Lent.

Figyelt kérdés
Lányom kap tápszert, főzeléket, gyümölcsöt, tejpépet, babadesszerteket. Anyám viszont adja a "jótanácsokat", miért nem etetem mással, ami hizlalóbb (pl. tejbegriz). Tisztára úgy érzem magam, hogy én vagyok a hibás, hogy ilyen vékonyka a babám, talán nem etetem megfelelőképpen.
2010. jan. 17. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tőlem megkérdezte anyósom:Nem sovány ez a gyerek?

Úristen!!!

5 hós,7100g.

No komment

2010. jan. 17. 21:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor nyugodtan megmutathatod anyósodnak ezt a fórumot:) Egyébként lányomat nem látom soványnak, formás, sosem voltak hurkái. Az orvosom csak annyit mondott rá, hogy modellalkat.
2010. jan. 17. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdezönek válaszolom ,

az én babám 14 hónapos ,fönt írtam,és nekem se eszik 3-4 falat után többet a kenyérböl,kalács ,sajt,szalámi.Szeret és kér kostólni de utána nem.ÉS nem.

Én nem izgulok ő sokáig ismerkedik.

Egyébként imád tápszerezni azt mindig örömmel fogadja.

2010. jan. 17. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

Én meg azt fűzöm mind ehez ,

hogy nekün felnötteknek kéne kevesebb kenyeret,lisztet fogyasztani,és több zöldséget-gyümölcsöt,úgy mint a babák étrendjében.

2010. jan. 17. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
A védőnénim azt mondta, hogy minimum havi 10 dekát kell hízniuk az ilyen korú babáknak. Az én fiam súlyával nincs gond, de az utolsó két hónapban éppen, hogy csak elértük a 10 dekát. A fiam 17 hónapos, Ő sem hajlandó megenni a felnőttes kaját, épp ezt panaszoltam a védőnéninek. Én ezt erőltettem, gondoltam, hogy ha reggelire nem ette, majd megkapja tízóraira. Na akkor már evett két falatkát. Gondoltam, hogy jó, akkor majd ebédre, de akkor is csak pár falat szilárd ment le neki. Gondoltam, most ilyen napja van, hogy nem éhes. A fenéket! Iszonyú nyűgös lett délutánra, megsajnáltam és kaptt tápot. Egyhúzásra lement neki 3 deci, és rögtön jó kedvű lett. A védőnéni mondta, hogy lusta rágni. A főzelékeket is turmixolni kell neki, azt se eszi meg egybe. Most vissza tértem a reggeli tápra a kenyérfalatkák helyett, és így érdekes, ebédre sokkal szívesebben eszi meg a főzeléket, egybe husival, amit rágni kell. Bár ez még csak az elmúlt két napban volt, remélem ez folytatódik nála.
2010. jan. 17. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!