Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » "Ide be nem teszi a lábát egy...

"Ide be nem teszi a lábát egy fiú sem, ez az én lakásom" elvet valló szülők, miért csináljátok ezt? Belegondoltok a következményekbe?

Figyelt kérdés
Főleg olyan korú gyerekeknél nem értem, akik már teljesen természetes ha szexelnek, meg ha párjuk van. 17- huszonéves korig, amíg otthon laknak, mert az anyagiak miatt költözni nem tudnak. Én úgy nőttem fel hogy ilyenek a szüleim. Most 23 évesen is így gondolják hiába van 4 éves kapcsolatom. Én mindig olyan fiúkat fogtam ki, akikhez szintén nem tudtunk haza menni, valamilyen körülmény miatt. Szóval nekem elég fura élményeim vannak szexualitás terén. Autóban veszítettem el a szüzességem az erdőben, azóta is ott tudunk csak együtt lenni a mostani párommal, ami nem egy jó élmény...koszos minden, télen hideg van, nincs egy mosdó wc, hanem guggolva kell pisilni a sötét erdőben télen is mínusz fokokban, ebből adódóan sokszor vagyok felfázva vagy vannak fertőzéseim, ráadásul nem egy biztonságos környék az itteni erdő, hajléktalanok élnek itt. Folyamatos készültségbe kell lennünk, mert mivan ha egyszer megtámadnak, betörik az ablakot, sajnos hallottunk már ilyen esetről erre. Félünk a rendőröktől is, hogy egyszer rajtakapnak minket. Tulajdonképpen erdőben, autóban, utcán élünk barátommal, nem csak a szexre kell gondolni hanem a mindennapokra. Mi télen is csak így tudunk találkozni az utcán, pedig jó lenne néha a meleg szobában megnézni egy filmet, inni valami finomat, használni a normális wc-t. Nyilván szoktunk menni moziba, beülni valahová, nyaralni is el szoktunk menni, de ahhoz keveset keresünk hogy ezt gyakran megtehessük, költözni sem tudunk még 2 évig. Nem haragszom már a szüleimre, beletörődtem hogy ilyenek, nemsokára úgyis saját életem lesz. De sajnálom hogy nekem csak ilyen élményeim vannak fiatal koromról, mintha kimaradtam volna valamiből olyan érzés. Sok tinédzser-huszonéves hasonló helyzetben van, képesek a legelképesztőbb helyeken szeretkezni, mert haza nem mehetnek...A szüleik pedig nyugodtan alszanak hogy a gyerek még biztosan szűz, hiszen megtiltottam neki hogy ide jöjjenek. Attól hogy homokba dugják a fejüket még nem oldódik meg semmi. Nem akarok vádaskodni senki felett, nincs gyerekem fogalmam sincs én hogyan fogok gondolkozni 40-50 éves koromban, épp ezért nem értem hogy egyes szülőket milyen gondolatmenet visz rá erre?
2014. aug. 23. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Talan rossz fiukat fogsz ki.

Ide se mehettek oda se

Nehogy mar a szulok hibaja legyen hogy ti az erdoben kell hogy dugjatok.

Az a fiu aki szereti a lanyt az gondoskodik arrol legeyn hova menni.

ha ez nem igy van akkor varnak kozossen amig meglesz a lehetoseg.

Te eleted te rendezed igy

vegul a szex nem eletszugseglet nem haltok bele ha vartok vele amig sajat eletetek lesz.

ui:en a szuzessegem egy csodaszep hotel szobajaban veszettuk el pezsgo virag suti minden volt.

Nagyon keszultunk ra es sporoltunk hogy legeyn hotelszobara.

Ez siman igenyesseg kerdese soha eszembe nem jutott a szuleim otthonlete alatt ott szexelni a baratommal siman tiszteletbol.

Csak akkor voltunk egyutt ha ok nyaraltak elmentek videkre stb nem tul gyakran de ha fiatal vagy ez van.

2014. aug. 26. 12:42
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem kérdező ti vagytok igénytelen nem a szülők hibája.
2014. aug. 26. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

talán heti 3-4× vegyenek ki szobát? miből?

beteg szülők az ilyenek. megmondanám nekik, hogy "sziasztok most megyek találkozom a fiúmmal, a kocisban dugunk dugni a hajléktalan és drogosok között, mert ti úgy óvjátok a szűzhártyám"

2014. aug. 26. 13:15
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Ha nincs annyira pénzük akkor vegyenek ki hetente 1-2 napra ne röhögtess,ennyire csak van pénzük,még közmunkából is.

Legközelebb meg azért lesz gyerekük mert gyógyszerre óvszerre sem adnak pénzt a szülők vagy nem veszik meg helyettük? Aki a nemi élethez elég nagy az nőjön fel a feladathoz is.

2014. aug. 26. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

jó hogy ne mindenki csak a saját házában szexelhet:)

inkább gyűjtsenek és minél hamarabb húzzon el "otthon"ról és vissza se nézzen!!!!

2014. aug. 26. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Az nekem is erthetetlen hogy nem jarhat fel hozzatok senki. Most nem a szexre ertem hanem a hetkoznapokra. De azt nem ertem hogy mikor a szuleid vagy a pasi szulei dolgoznak vagy nincsennek otthon akkor miert nem a hazban szexeltek? Meg meg az is fura szamomra hogy a parod nem gondol rad hogy telen egy kocsiban hideg helyen felfazhatsz.
2014. aug. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!