Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám ki fog rakni itthonról...

Anyukám ki fog rakni itthonról, ha veszek egy nyuszit magamnak. Ez most tényleg jogos?

Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Akkor októberig a nyulat rakhatja ki, utána meg téged is.
2014. aug. 22. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Amíg nem vagy nagykorú, a szüleid lakásában élsz, és ők tartanak el (így a nyuszit is ők fogják), akkor nyilvánvaló, hogy ebben a kérdésben, a döntés az övék.
2014. aug. 22. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

Nos volt itt pár érdekes megjegyzés..

1 Nyuszi nem való lakásba: az 1kilós törpenyuladat mégis hova raknád? Télen a mínuszokban is kint a kertben?? Az én nyuszi aki mellettem fekszik nem bizton hogy örülne, hisz csak felügyelet mellett lehet kint.

2 NEM esszük meg a nyulat...

3 Szülei nem engedik: Ha olyan szüleid vannak mint az enyémek akkor eltudod nekik magyarázni, hogy te fogod ellátni, etetni stb.

Amikor az első nyuszimat vettem a saját pénzemen 16voltam. Zsebpénzemből etettem, játékokat vettem neki. Ketrecünk volt amit még régebben kaptunk, de később szüli- és névnapi pénzemen vettem neki új ketrecet.

Egy kis segítség:

Egy nyuszi 3000-10000ft-ba is kerülhet. Ketrec is változó 16000tól felfelé de neten találsz olcsóbbat. Alom 1600. Kaja olyan 800ft attól függ milyen márka. Állatorvos évente egyszer oltás 4800ft. Lakás átrendezés, hogy ne tudjon semmit megrágni. Az enyém egész nap ki van engedve és csak este zárom be.

Ezeket gondold át, és utána ha tényleg akarod beszélj a szüleiddel. Remélem segítettem.

21/L és 2éves lány nyuszkója :)

2014. aug. 27. 16:32
 14/14 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs igaza. Nyuszihoz mindenkinek joga van!
2014. aug. 28. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!