Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El akarok költözni itthonról,...

El akarok költözni itthonról, de pénzem, munkám sincs és iskolába járok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és ami itthon megy minden nap én ezt már nem bírom. Csak az a baj, hogy nincs semmi keresetem.

Minden nap megy itthon a balhé kezdem azzal, hogy anya megengedte hogy legyen kutyám a kutyaszőr a problémája, de ha nincs még akkor is kitalja. Nem beteges kicsit?

De nem a kutya a baj, mert már évekkel ezelőtt is csinálta a fesztivált más miatt... Senkit se bír elviselni maga körül mindenki hülye barom stb. rám olyan megjegyzéseket tesz, hogy az csak na.. nem részletezem. A párjával se jön ki.

A kutyával is olyan csúnyán beszél tegnap volt egy szituáció, hogy kutyusom üdvözölte és anya belelépett a vizes táljába, ideges lett és majdnem belerúgott a kutyába miközben nem ő volt a hibás és velem ordíbált utána, hogy én tehetek róla. Anyám teljesen megváltozott én nem tudom, hogy mit tudnék már tenni, de legszívesebben elköltöznék innen és az a baj, hogy látom a kutyán is hogy megbolondul mikor ő haza ér.

Segítsetek nem tudom mit tegyek...

2014. júl. 10. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Igazából neked is csak ugyanazt lehet tanácsolni, mint bárkinek ezzel a problémával: állj rá a munkakeresésre, dolgozz, szerezz pénzt, aztán költözz. Mást sajnos nem tudsz tenni.
2014. júl. 10. 18:35
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Én úgy jöttem el otthonról, hogy felvettek főiskolára... Koliba költöztem, diákmelóztam mellette, meg ösztöndíjat kaptam, itthonról kis segítséget kaptam (kaját, végső esetben pénzt; nekem nincs rossz kapcsolatom a szülőkkel).
2014. júl. 10. 18:37
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Most nyár van, gondolom, ilyenkor nem jársz iskolába. Elmehetsz munkát keresni. Én az egész egyetemet úgy húztam le, hogy amit nyáron megkerestem, abból + az ösztöndíjból éltem év közben.
2014. júl. 10. 18:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen most elkezdtem munkát keresni... de még nem válaszoltak remélem sikerül akár 4 órás is mert annak is örülnék egyenlőre.
2014. júl. 10. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
énis mennék már :/ mondjuk én most befejeztem a sulit de melót nemtalálok..és még ha találok is, abból rögtön nem költözhetek :/
2014. júl. 10. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy anyud klimaxban van és ezért annyira kibirhatatlan,de más is okozhatja a frusztrációt.

Én azt javaslom,hogy egyszer üljetek le és kérdzed meg tőle,hogy mi a baj,mit tudnál segiteni,hogy neki jobb vagy könyebb legyen az élete.

2014. júl. 10. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Addig is, amíg összejön valami, a saját érdekedben vállalj otthon többet magadra: minden nap porszívózz össze és moss fel, mire hazajön, a kutya vize legyen úgy elhelyezve, hogy ne lehessen felrúgni (vannak a Fresnapfban ilyen tartók) szegényt próbáld távol tartani anyukádtól, tanítsd meg neki hogy ne ugráljon rá az ajtóban... szóval próbáld kikerülni a konfliktust, amennyire lehet.
2014. júl. 10. 19:12
 8/12 A kérdező kommentje:

Én már sok mindent próbáltam az a baj, takarítok rendszeres és fésülöm a kutyám szőrét is.

Hiába beszélünk és "békülünk ki" 2-3 nap után, mint a mi sem történt volna... Nem értem... Neki tényleg az lenne a jó ha egyedül lenne egymagában, mert akkor nem tud kit csesztetni.

Már mondta, hogy menjek el meg a kutyát is vigyem máskor meg jaj de cuki a kutyus meg szeretem.. szóval hangulat ingadozásai vannak ... m

2014. júl. 10. 19:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindenáron munkát kell találnod. Saját keresettel úgy élsz, ahogy akarsz. Addig meg úgy élsz, ahogy hagyják. Ez van, sajnos. Ha van valamennyid, kinyílik a világ, albérlet is akár, fiatalokkal együtt, megosztva, munka, mellette tanulás (mert ezt abbahagyni nem szabad), stb. Mielőbb munka, ez az első, minden más meg jön magától!
2014. júl. 10. 19:33
 10/12 anonim válasza:
Keress valami jó kis hozzád illő vagy valami kis könnyű munkát. Nővérem is ma ment diákmunkára a tescoba meg fagyit árulni.. :D 14/F
2014. júl. 10. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!