El akarok költözni itthonról, de pénzem, munkám sincs és iskolába járok. Hogyan tovább?
19 éves vagyok és ami itthon megy minden nap én ezt már nem bírom. Csak az a baj, hogy nincs semmi keresetem.
Minden nap megy itthon a balhé kezdem azzal, hogy anya megengedte hogy legyen kutyám a kutyaszőr a problémája, de ha nincs még akkor is kitalja. Nem beteges kicsit?
De nem a kutya a baj, mert már évekkel ezelőtt is csinálta a fesztivált más miatt... Senkit se bír elviselni maga körül mindenki hülye barom stb. rám olyan megjegyzéseket tesz, hogy az csak na.. nem részletezem. A párjával se jön ki.
A kutyával is olyan csúnyán beszél tegnap volt egy szituáció, hogy kutyusom üdvözölte és anya belelépett a vizes táljába, ideges lett és majdnem belerúgott a kutyába miközben nem ő volt a hibás és velem ordíbált utána, hogy én tehetek róla. Anyám teljesen megváltozott én nem tudom, hogy mit tudnék már tenni, de legszívesebben elköltöznék innen és az a baj, hogy látom a kutyán is hogy megbolondul mikor ő haza ér.
Segítsetek nem tudom mit tegyek...
Lehet,hogy anyud klimaxban van és ezért annyira kibirhatatlan,de más is okozhatja a frusztrációt.
Én azt javaslom,hogy egyszer üljetek le és kérdzed meg tőle,hogy mi a baj,mit tudnál segiteni,hogy neki jobb vagy könyebb legyen az élete.
Én már sok mindent próbáltam az a baj, takarítok rendszeres és fésülöm a kutyám szőrét is.
Hiába beszélünk és "békülünk ki" 2-3 nap után, mint a mi sem történt volna... Nem értem... Neki tényleg az lenne a jó ha egyedül lenne egymagában, mert akkor nem tud kit csesztetni.
Már mondta, hogy menjek el meg a kutyát is vigyem máskor meg jaj de cuki a kutyus meg szeretem.. szóval hangulat ingadozásai vannak ... m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!