Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El akarok költözni itthonról,...

El akarok költözni itthonról, de pénzem, munkám sincs és iskolába járok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és ami itthon megy minden nap én ezt már nem bírom. Csak az a baj, hogy nincs semmi keresetem.

Minden nap megy itthon a balhé kezdem azzal, hogy anya megengedte hogy legyen kutyám a kutyaszőr a problémája, de ha nincs még akkor is kitalja. Nem beteges kicsit?

De nem a kutya a baj, mert már évekkel ezelőtt is csinálta a fesztivált más miatt... Senkit se bír elviselni maga körül mindenki hülye barom stb. rám olyan megjegyzéseket tesz, hogy az csak na.. nem részletezem. A párjával se jön ki.

A kutyával is olyan csúnyán beszél tegnap volt egy szituáció, hogy kutyusom üdvözölte és anya belelépett a vizes táljába, ideges lett és majdnem belerúgott a kutyába miközben nem ő volt a hibás és velem ordíbált utána, hogy én tehetek róla. Anyám teljesen megváltozott én nem tudom, hogy mit tudnék már tenni, de legszívesebben elköltöznék innen és az a baj, hogy látom a kutyán is hogy megbolondul mikor ő haza ér.

Segítsetek nem tudom mit tegyek...

2014. júl. 10. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Klimax, vagy mindig ilyen volt?
2014. júl. 10. 21:00
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy klimax de öregszik... vagy lehet utál mert olyan vagyok mint apám elvileg ezt mondja folyton.. annyit kell tudni hogy elváltak m 3 éves koromban... és mondogatja folyton hogy ilyen meg olyan vagyok költözzek el hozzá. stb.. de ott sok lennék 3 féltesóm van ...

Annyit tudok ez ellen tenni hogy itt hagyom egyedül és elmegyek minnél előbb.

2014. júl. 11. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!