Elfogadnátok ha a gyereketek négerrel lenne, és vele alapítana családot?
És milyen esetben fogadnátok el, ha elfogadnátok? Például sokan mondják hogy menekült meg Afrikából érkező fekete nem elfogadható a gyerekük mellett vagy a családban (szóval aki nem tanult és nem európából jön)
Ha mondjuk menekült lenne, de sok pénze lenne, és intelligens, el tudnátok vele beszélgetni normálisan, akkor elfogadnátok?
"országok közt exportál-importál cuccokat,ad-vesz,"
Vagyis csempész!
Ha Magyarországon tanult és praktizáló orvos lenne az a néger,apukám akkor sem fogadná el. Bármilyen csúnya dolog is,ő azt vallja,hogy az ember színe fehér,elég agresszíven rasszista,antiszemita,amit akartok. Tiniként egy időben azzal szivattam,hogy majd hazahozok valami szép csokifiút,sík ideg volt:D
Mondjuk ez annyiban nem probléma,hogy nekem egyáltalán nem jönnek be a néger faszik. Semmi bajom nincs velük,volt néger lakótársam is,jóban voltunk,de egyszerűen nem.
23L
"azt vallja,hogy az ember színe fehér"
Azért az emberiség nagyobbik hányadát nem a fehér rassz alkotja.
14-es,nem értem,hogy ezt minek emelted ki,én is tudom,nyilván apukám is tudja,hogy az emberiség zöme nem fehér,hiszen tanult ember,még ha ilyen korlátoltan is gondolkozik ebben a témában. Ezzel arra céloztam,hogy ő megveti mind a mongoloidokat,mind a negroidokat-ha már rasszokról beszélünk.
13-as voltam
Mert megütötte a szememet. Mert ez a meghatározás arra enged következtetni, hogy aki nem fehérbőrű, az nem is ember. Tehát az emberiség nagyobb hányada nem is ember. Akkor mi?
Bocs, tudom ez nem a te véleményed, csak itt filozofálgatok. Tanult embertől elég furcsa felfogás.
Amúgy pontosan lehet tudni a rendőrségi jelentésekből, hogy azok a külföldiek akik itt tartózkodnak és éppen nem tanulnak, vagy nincsenek állásban, általában miből is élnek.
A terepet felosztották maguk között.
Az arabok pl. pénzt váltanak.
Az afrikaiak, meg kimondottan a kábítószerpiacot uralják!
Írtad, hogy export-import.
Majd exportál nektek egy kis ebolát is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!