Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon rosszul esik ha a...

Nagyon rosszul esik ha a gyereketek megszerette a mostohaanyjat is?

Figyelt kérdés

En eleinte nemszerettem mert sajnaltam anyut. De a nyar nagyobb reszet vele toltottem mert terhes es nem dolgozik ezert vele voltam. Anyu meg mindig csunyan beszel rola de nekem ez mar rossz. Valahogy ugy volt hogy apa miatta ment el itthonrol. Amugy az nem viselt meg nagyon mert igy meg tobbet van velem meg a tesommal es legalabb nyugi van itthon nincs veszekedes.

Apa fizet gyerektarast, es a mostohaanyam szokott nekem vasarolni es anya mindig azt mondta hogy csak megakar engem vasarolni maganak es ne bizzak benne. De ez a nyar alatt megszerettem ja es hetfon kapott penzt es abbol kuldott 30ezret anyunak a suli kezdes miatt pluszba de anyu felhivta aput hogy mit kepzel ez a no magarol es hogy nem kell a penze.

2014. aug. 7. 09:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

Neked attól még lehet jó viszonyod apud párjával, hogy anyukád teljes joggal haragszik rá.

Nehéz felnőttként megemészteni, ha az apuka lelép egy másik nő miatt. Ez a másik nő mindig is szúrni fogja anyud szemét.

Azonban te legyél vele jóba, csak anyukád előtt azért ne zengj dicshimnuszt az új nőről.

A pénzét meg büszkeségből nem fogadta el anyukád. Én se fogadtam volna el. Ha apud adta volna oda az más, de így ez tényleg elég gáz volt. Mármint megalázó.

2014. aug. 7. 09:51
 2/15 anonim ***** válasza:
15%

Anyukád féltékeny, gondolom, neki nincs senkije. De hát akkor sem szép valakit így utálni, ha nincs is rá oka.

Szerintem jó, hogy jól kijössz apukád barátnőjével.

Az viszont hülyeség volt, hogy a nő küldött pénzt anyukádnak. Inkább úgy kellett volna, hogy odaadja apukádnak és úgy adja oda apukád, mintha az az ő pénzéből lenne.

2014. aug. 7. 09:52
 3/15 A kérdező kommentje:

De vegulis tegnap elmentunk a sparba bevasarolni. Nem adja vissza a penzt csak ideges volt.

Nem mondom anyunak csak rossz erzes ha csunyakat mond rola.

2014. aug. 7. 09:55
 4/15 anonim ***** válasza:
28%

Is? Az a helyzet, hogy a mostohád szebben és jobban bánik veled, mint az édes. És még van képe pampogni, hogy a mostohát választod?! Természetes, hogy a mostohát választanám, ha az volna hozzám olyan jó, mint amilyennek az édesnek KÉNE, hogy jó legyen.

Szeressen, törődjön veled, és akkor sem mostoha nem volna, sem pedig az egész helyzet nem állt volna elő.

2014. aug. 7. 10:03
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk nem volt ilyen szerencsére. Anyukám intelligens.
2014. aug. 7. 10:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem apám feleségét, Erzsit. Anyum szerencsére normális ember, és nem csinál ebből műbalhékat. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy nem zavarja-e, hogy egész nyaramat apuéknál vagyok, és Erzsi milyen jó fej, mennyire kedves stb. Anyum azt mondta, hogy az zavarná, ha Erzsi ellenséges lenne velem, és állandóan piszkálna, nem lenne tekintettel arra, hogy apunak én is a lánya vagyok. Örül annak, hogy minden oké, szerinte ennek így kell lennie.
2014. aug. 7. 10:32
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

Anyukád mindig is gyűlölni fogja apukád új párját. Az ő szemében Ő az aki "tönkretette" a házasságát. Még akkor is ezt fogja gondolni, ha (ahogy írtad sokat veszekedtek előtte) ennek semmi alapja sincs.

Az, hogy Te hogy viszonyulsz apukád párjához az a Te döntésed. De nyilván jól esne apukádnak, ha jó kapcsolatban lennétek. Az, hogy jóba akar veled lenni természetes, hisz mindenki a békességre törekszik. Ki szeretne stresszben élni.

Ebben a konfliktusban az elmondottak alapján anyukád a hunyó. Neki kell lezárni a régi házasságát és elfogadni az új helyzetet. Amíg ez nem történik meg addig semmi sem fog változni...

2014. aug. 7. 10:41
 8/15 anonim ***** válasza:
62%

Igen, nekem rosszul esne, mégis én szültem meg, az én vérem, húsom, akkor ne más "anyukát" ölelgessen...stb Viszont felfogható, hogy ez a negatív érzés a féltékenységből és haragból fakad. Annyit lehet tenni, hogy az ember felülemelkedik az érzésein, és a sértettségén. Én biztos megpróbálnám nem éreztetni a gyerekemmel, hogy ki nem állhatom a másik nőt, mert az sehova nem vezet, de kérdésedre a válasz igen, ha őszinte akarok lenni, rosszul esne.

Azért szituációtól is függ, mekkora lehet a harag, mert abban az esetben, ha nem az a hölgy (mint nem kívánatos harmadik)tehet a válásról, nem is biztos, hogy kialakul egy nagyobb ellenszenv.

2014. aug. 7. 10:44
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Én jóban vagyok a párom volt feleségével, és persze az sem volt soha gond, hogy engem is szeret a kislány. Bár nekem nem volt semmi közöm a válásukhoz, az ex lépett le egy másik pasival évekkel ezelőtt.
2014. aug. 7. 10:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom mi volt. De anya mindig mondja hogy ennek a nonek koszonhetunk mindent, ha o nincs meg egyutt lennenk az egesz csalad.
2014. aug. 7. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!