Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is jogos a kérésem?

Szerintetek is jogos a kérésem?

Figyelt kérdés

Röviden az a helyzet, hogy van egy csodálatos párom akinek van 2 lánya az előző feleségtől (a hölgy meghalt 6 éve) akik utálnak mert a keresztanyjuk (az elhunyt nej unokahúga) folyton ellenem hangolja őket! A nagyobbik most 14 éves de a saját rokonába (!) szerelmes ez a nő meg csak mosolyog rajta, hogy milyen szép is a tiniszerelem, meg, hogy ne haljak már bele ha kézen fogva andalognak és néha megpuszilják egymást főleg, hogy "csak" az ő mostohaöccse! Persze, majd ha a kiscsaj haza állít azzal, hogy felcsinálta az öcsike akkor én leszek a hibás, hogy miért engedtem!!

A kisebbik meg teljesen a hatása alatt áll, folyton róla beszél, és olyan akar lenni mint ő. Az kéne még, még egy hisztis prosti a családba!!

Beszéltem erről a párommal, aki még ezt a kis hárpiát védi, és engem nevez hisztisnek meg féltékenynek mert a lányok őt jobban szeretik..nagyon jól esett... Szóval azt találtam ki, hogy beszélek ezzel a nővel és megkérem, hogy többet ne keressenek minket a testvérével még mielőtt teljesen tönkre vágják a családom!!! Szerintetek is érthető kérés? Mit gondoltok, hogy tudnék rá hatni?

2014. aug. 20. 20:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nem rokonok. a kezenfofasces a puszi meg nar belefer ebben a korban. a keresztanyja a mostohalanyodnak, plysz a ferjed elhunt felesegenek a testvere ez a "prosti", ugyhogy szerintem ne kavarj. annyi alapjan amennyit elem tartal, nincs igazad. jnkabb a bekes egymeas mellett elest keresd, ne a konfliktust. a gyerekeknek te a mostohaanyjul vagy o neg a nagynenjik. rokonok. nana h ragaszkodnak miutan elveszitettek az anyukajikat
2014. aug. 20. 21:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#10-nél a pont.
2014. aug. 20. 21:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
unokahuga nem huga*
2014. aug. 20. 21:24
 14/19 anonim válasza:
100%
Jezusom hogy beszelhetsz igy a parod gyerekerol??!!En a helyebe mar ugy kihajotottalak volna ha igy beszelsz a gyerekemrol ....Es meg a csaladot is szet akarod szakitanii??Az pedig hogy a lanynak tetszik egy fiu aki nem a rokona nem is ertem h ezzel mi a gond..
2014. aug. 20. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy teljesen százas, ez már biztos. Persze, nem szép dolog ha ellened hangolják a gyerekeket, de a problémáid nevetségesek. Ha a párod nem áll melléd ebben a helyzetben, akkor valószínű ki kéne húznod a szálkát a szemedből.
2014. aug. 20. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"A kisebbik meg teljesen a hatása alatt áll, folyton róla beszél, és olyan akar lenni mint ő. Az kéne még, még egy hisztis prosti a családba!!"

ez mindent elárul rólad. ha a párod ezt olvasná repülnél és teljesen jogosan.

2014. aug. 21. 00:04
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 Miért is? Én valahogy nem érezném jogosnak. Főleg, hogy csak féltem a kicsit
2014. aug. 21. 07:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

de egy egoista vagy pfff, teged senki mas boldogsaga nem erdekel csak a tied!

en nem elleneznem a kapcsolatukat!

2014. aug. 21. 08:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A leirtak alapjan inkabb teged kene eltiltani a csaladtol...
2014. aug. 21. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!