Van itt olyan anyuka vagy ismertek olyat akinek meghalt a kisgyereke? Hogyan lehet ebbe beletörődni?
Sok évvel ezelőtt egy autóbalesetben meghalt a férjem, és a 4 éves iker fiaim. Ma sem tudom, hogy voltam képes túlélni azt a napot amikor 2 rendőr csöngetett a lakásom ajtaján. Jó pár éven keresztül élőhalott voltam. Egyszerűen nem voltam képes a környezetemre figyelni a mély gyászom miatt. Nagyon sokáig jártam orvosról-orvosra, és bevallom templomba is jártam, pedig nem vagyok vallásos. Sokszor felakartam adni, sokszor csak egy vékony hajszálon múlott, hogy élek vagy meghalok, de ez sem érdekelt. De pár évvel ezelőtt valaki nem hagyta, hogy haldokoljak. Aki újra értelmet adott az életemnek. Azóta összeházasodtunk és egy csodás kislányom született. Amióta a kislányom kis értelmes, eszes gyermek mindig mesélek róla a bátyjairól. Ma azt mondom, hogy a lányom mosolya, szeretete gyógyított meg. Ma már sírás nélkül is tudok beszélni a két fiamról akik ma már felnőttek lennének, és mesélek az édesapjukról is aki csodálatos ember volt. A lányom bár még messze van a tinédzserkortól, de minden évben a születésnapjukon rajzol, és gyertyát gyújtunk. A fényképek is a kis asztalán vannak. Hogy bele lehet törődni ekkora fájdalomba? Nem. Nem lehet, de együtt lehet vele élni. Az emberből lelkéből kiszakad egy darab, egy kicsit bele halunk, de együtt lehet élni az emlékeikkel.
(na jó.. mégis elsírtam magam)
44/N
Utolsó!Őszinte részvétem.
Én ismerek egy családot, akik balesetben elvesztették a két fiúkat. Utána öngyilkosok akartak lenni, de nem tették meg.Mindkettő élőhalott.
Ismerek még egy családot, akik az egyik lányukat elvesztették betegség miatt, rá egy fél évre-évre kb a másikat is.Ő a monorerdei vonatbalesetben vesztette életét.
Olyanokat tudok még, akiknek autóbalesetben halt meg a gyerekük, CO mérgezésben, öngyilkos lett...
Anyukámnak meghalt kettő kisfia, mielőtt a nővérem és én megszülettünk volna. Az egyik kisbaba már halva született, a másik pedig egy napos korában hunyt el. Amikor mesél róluk, soha sem érződik rajta, hogy szomorú lenne. Szerintem nagyon nehéz lehet az ilyesmibe beletörődni, úgy érzem, nekem nem menne..
16/L
Én ismerek, elveszítette a kisfiát. 20 éve volt, a nő nem lett ugyanaz mint volt.
A mai napig nem tudta kiheverni. Pedig eltelt 20 év.
4-esnek őszinte részvétem, és még sok erőt kívánok!!!
Én gyermekápoló vagyok.Sok szülőt ismerek,akiknek meghalt a gyermekük....
Segítséggel feldolgozható a tragédia!!!Nagy átlagban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!