Mást is prostizott már le az anyja? (csúnyább szóval és alaptalanul)
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 17:02
11/15 anonim válasza:
Persze, de apam jobban szereti ezt a jelzőt hasznalni. Heves termeszetuek, hirtelen duhbe tudnak jonni. De ez szerintem akkor is gusztustalan.
13/15 #Lil16 válasza:
az anyatol fugg...hogy mennyire gondolja bunnek a karomkodast. Es milyen gyakran hasznalja mas szituaciokba is. az en anyam szokott neha karomkodni de engem annira nem zavar mig engem meg nem bant. de a tesomnak egyszer mondta h p**** viszont epp veszekdtek es aztan nagyon bocsanatot kert.
14/15 Yehudina válasza:
Én azt javaslom, hogy ha nagykorú leszel, hagyd ott a szüleidet, próbálj megállni a saját lábadon, és soha ne legyen belőled prosti. Bizonyítsd be, hogy te nem az vagy, aminek a saját szülő anyád nevezett, ami még egy idegentől sem fogadható el, egy anya szájából meg egyenesen megalázó.
15/15 anonim válasza:
Igen, az èn anyàm is ilyet mondott. Utàlom ôt jobban mint akàrkit együtt a mostoha apàmmal. Undorítôak mind ketten . El fogok menni hamarosan, Inshahallah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!