Elengednétek a 18 éves lányotokat egy világkörüli útra a legjobb barátnőjével?
Én és a legjobb barátnőm szeretnénk elmenni, Európa, Észak-Amerika, Ausztrália, majd a Távol-Kelet.
Ő idősebb nálam (21 éves) és mindketten rutinos utazók vagyunk, én sokszor repülök egyedül is, most tavaly és idén is voltunk együtt nyaralni, több nyelven beszélünk.
Tudom, hogy már elmúltam 18, ezért anya nem korlátozhat, de nem szeretném, ha úgy mennék el, hogy haragszik.
Hong Kong és Sri Lanka a távol-keleti úti cél.
Igenis tönkrement egy kicsit az életem, bármennyire is hihetetlen. De ezt most nem részletezném, legyen elég annyi, hogy nem annyi a problémám, hogy a barátommal szakítottunk.
Csak jövő szeptembertől megyek egyetemre, mert rájöttem, hogy ahová jelentkeztem, az nem érdekel.
Érettségivel hol tudnék annyit keresni, hogy egy ilyen utat fizessek? (nem kötekedésből, tényleg)
Mármint, kétlem, hogy olyan sokat fizetnének bárhol, én pedig elég sok pénzt költök amúgy is.
Miért ellenszenves az, hogy a szüleim támogatnak anyagilag?
Fél éve Dubaiban voltál? Az érettségit levelezőn szerezted?
"nem szeretném, ha úgy mennék el, hogy haragszik"
Később azt írtad, a szüleid fizetik, akkor igazából mi is itt a kérdés? Nyilván ha fizetik, akkor elengednek. Ha máskor is elengedtem már - az akkor még kiskorú gyerekemet - a világ különböző tájaira egy barátnőjével, nyilván ez ellen se lenne kifogásom. Főleg ha mindenhol vannak barátai.
Miért szereztem volna levelezőn?
Februárban elmentem egy hétre, ennyi. Miután hazajöttem, ugyanúgy folytatódott minden.
Igen, a szüleim fizetik majd, mert nekem nincs keresetem.
Anyával még nem beszéltem erről, de ha megyek, akkor ő fogja fizetni, úgy értettem.
Én kivárnék, mire 21 leszel, mert akkor már mindenütt nagykorúnak fogsz számítani, így sehol sem érhetnének kellemetlen meglepetések.
Kicsit irigyellek, hogy ilyen luxust megengedhettek a barátnőddel és a szüleid fizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!