Mi a véleményetek arról ha egy nő eltartsa a férjét?
Nem egy szót írtál rosszul, hanem suksükölsz, gondolom így is beszélsz, ez bizonyos helyeken tájszólás.
De azért számomra kicsit meglepő, hogy még itt is mindenki téged cs**sz le, pedig szerintem igazad van. Mármint nem abban, hogy ez fordított esetben lenne normális, de egy cukorbetegtől azért bőven elvárható lenne, hogy dolgozzon. Nekem van több cukorbeteg ismerősöm is, és mindegyik normálisan éli az életét. Életkortól függően dolgoznak, vagy épp tanulnak. Tehát valóban dolgoznia kellene apukádnak is. Viszont szerintem nem tehetsz sok mindent, látszik anyukád reakciójából, hogy részéről ez rendben van. A változás nem rajtad múlik, hanem anyukádon, aki nem akar semmit sem tenni, inkább csak tűr tovább.
Érdekes, hogy előbb kötünk bele más helyesírásába, kiejtésébe, mint hogy a kérdéssel foglalkoznánk. A kérdező dolga, hogy ejti ki a szavakat, mivel Ő így hallotta, Ő is így beszél. Ha akar, majd megpróbál helyesen, a mai nyelvezetben beszélni, ettől senki sem kevesebb.
A kérdésre térve, egyetértek Veled. Nem tudom mennyire súlyos ez a cukorbetegség. Ha iszogat, valószínű nem olyan súlyos, vagy egyszerűen nem foglalkozik vele. Teljesen megértem, hogy más dolgozik, jelen esetben Anyud és ezt kell látnia, látnod, hogy Apud nem csinál semmit és szinte el kell tartani.
Ismerek olyan embert, aki például le van százalékolva, van 1-2 betegsége, viszont nem olyan súlyos és simán tudna dolgozni, de nem akar. Beéri a betegnyugdíjjal, ami irtózatosan kevés a megélhetéshez. Mellette pár órára, (4óra), elmehetne dolgozni és megkapná a nyugdíjat is mellé, nem teszi, lusta. Iszogat, elkölti a pénzt, számlákkal elmarad. Utcára kerül hamarosan. Bátyjával nincs jó kapcsolata, szülők nem élnek, igaz barát nincs, csak ivócimborák, akiket az asszonyok megtűrnek otthon. Így könnyű, természetesen.
Sajnálatból senki mellett nem kellene lenni, főleg, hogy előtte is lógatta a lábát. Anyudnak joga van boldognak lenni és új párkapcsolatban élni, ha éppen akar. Így csak rosszabb lesz. Undorító, hogy az emberek sajnáltatják magukat, elvárják, hogy halálig legyen mellette valaki, mert ha nem, akkor hálátlan, meg odáig sem volt őszinte.
Csak hogy minden ember megérdemli a boldogságot és ebbe beleszólni és akadályozni bűn. Szabad emberek vagyunk.
Sok szerencsét és kitartást kívánok. A rosszindulatú megjegyzésekkel ne foglalkozz. Majd idővel megoldódik a probléma. Eltelik az az 1-2 év hamar, addig is próbálj tanulni, hogy vidd valamire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!