Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! A ti véleményetekre...

Anyukák! A ti véleményetekre lennék kíváncsi, hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
ha eléggé összevesznétek a gyereketekkel, és a lányotok másnap reggel egy finom reggelivel, a kávéval, ahogy szereted és egy bocsánatkérő üzenettel várna? jól esne, vagy csak mérgesebbek lennétek, hogy először nem személyesen kért bocsánatot?
2014. aug. 11. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

"Sokaknak ugyanis nehez kimondani hogy bocsanat."

Épp ezért szeretném, ha a szemembe nézne, és úgy mondaná. Nem kell a $€ggemet nyalni, elég, ha látom, hogy megbánta. Ez így csak olyan köztes megoldás. Ki is mondtam, meg nem is.

Kedveskedni bárkinek lehet, és most itt foghatok 100 db papírt, és leírhatom, hogy bocsánat, és szétoszthatom, ha rossz kislány voltam.

2014. aug. 12. 00:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen csinyt követett el a lányod és hány éves.Mindenesetre szép gesztus a lányodtól, de én nem tudnék mérgesebb lenni, viszont a haragomat elfojtanám,hogy ne vegye észre, ha valóban rossz fát tett a tüzre.
2014. aug. 12. 00:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán min vesztetek össze,mert az sem mindegy.pl.kikezdett a pasiddal vagy elárult téged stb.?
2014. aug. 12. 00:09
 14/19 anonim ***** válasza:

14 éves a fiam.Volt már hasonló,bocsánatkérős vasárnapi reggelije.

Annyit írt a papírra,hogy “Bocsánat a tegnapiért,többé nem teszem.“

A papír hátulján még egy üzenet.“Anya,bocsi a konyha miatt.“

Végül átbeszéltük a dolgokat és megbocsájtottunk neki.

2014. aug. 12. 05:58
 15/19 anonim ***** válasza:

"Azt mondanam: Jol van gyerekem,jo uton haladsz,de egy szimpla reggelivel nincs elintezve minden. Szep probalkozas volt,de ez nem eleg. "

És ebből látszódna hogy a gyereked felnőttebb mint te.

(ami rendjén is van, mert szerintem a példában játszó gyerek idősebb lehet mint te)

2014. aug. 12. 15:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintetek komolyan többet ér ez papírfecnis bocsi, mint egy szemtől-szembe bocsánat? Nekem ez olyan bocsánatkérésnek hangzik, hogy "ha a szemedbe nézek, úgyis tudni fogod, hogy nem gondolom komolyan, de este pénzt fogok kérni, és nem fogsz adni, ha nincs itt papíron, hogy bocsesz".
2014. aug. 12. 20:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak: ez csak egy része a bocsánatkérésnek, az anyám nagyon örült neki, utána szemtől szemben is bocsánatot kértem, megbeszéltük a dolgokat és nincs harag. Kedves gesztusnak szántam, nem azért csináltam, mert nem mertem bocsánatot kérni.
2014. aug. 12. 21:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Másrészt meg nem szokásom pénzt kérni. Ha kell, azért dolgozom. Utálok tartozni.
2014. aug. 12. 21:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon kevesen olyanok, mint te.
2014. aug. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!