Normalis hogy anyam ilyen? Beleszol abba h mit csinaljak.
Figyelt kérdés
19 eves vagyok, szeretek gepezni, most erettsegiztem, szabadidomben(amibol eleg sok van) gepezek/elmegyek edzeni, ha anya megker vlmire mindig megcsinalom, be is segitek itthon bolt, takaritas neha ffozok, + mindig elmosogatok kb, anyam megis beleszol abba 19 evesen h mikor, mennyit gepezhetek.. Normalis ez jgy? Anyam szerint fuggo vagyok, elmentunk psichologushoz aki mondta semmi bajom,(anyam szerint szar az orvos) tesomnak volt gondja regen reszben a gep miatt, gondolom ezert ilyen, meg olvassa a sok szart h 50oraig nem evett a gep miatt stb.. Mit csinaljak vele h ne szoljon belemikor mit csinalok? Elkoltozni nem tudok meg 1-2 evig kb.. Volt nyaron melozni, szval nem egesznap otthon ulok, de mwg igyis megszabja.. Sztm ez kicsit gaz, oke hogy 13 evesen megszabja, de sztem 100db 19 eves kozul en vagyok az egyetlenn . Szerintetek?2014. aug. 11. 17:58
11/11 anonim válasza:
És a barátnőd mit szól? Vagy az ismerkedést is a gépen intézed?
Azért néha tényleg mozdulj ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!