Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyummal? Vagy...

Mit csináljak anyummal? Vagy jó ahogy van és csak sokat akarok?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok! Anyumnak mondtam hogy szeretnék elmenni egy kozmetikusnoz. Kiszedetni a szemöldököm (mindjárt összenő), miteszerem vannak, stb. És azt mondta anyum hogy még túl fiatal vagyok ehhez! Szerintetek is? Meg mondok neki valami ehhez hasonlót és berág rám! Mit tegyek?
2014. aug. 9. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy kozmetikustól lesz csúnya. Jó kozmetikus kell és kész. Amugy en is 14 evesen vtam eloszor, nehany havonta el kell menni! Amugy hasznalsz tonikot, lemosot, kremet, arcradirt...? Nem ertem, ahhoz miert vagy fiatal, hogy rendben tartsd a borodet... A szemoldokod szedd ki magadnak, en is magamnak szedem, mondjuk nekem nem suru. 15/l
2014. aug. 11. 17:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Tonikot és arcradírt használok!
2014. aug. 11. 19:55
 13/13 Eva87 válasza:
Abban nincs semi baj ha szeretnel ezaltal is apolt lenni,de az meg fontosabb, hogy edesanyadal egyett tudj erteni.Probalj leunni vele megbeszelni ezt a kerdest,ha megerti neked miert fontos ez a dolog akkor lehet engedekenyebb lesz ezen a teren.Fontos edesanyad velemenye,hisz o a legjobbat akarja neked.
2015. jan. 7. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!