Mit tehetnék egy ilyen alkoholista bunkó mellett?
Az anyukám nem rég halt meg, apám meg alkoholista, én meg tanulok, de már 18 éves vagyok.
Ebből adódóan külön számlát kellett nyitnom amire az árvasági pótlékot kapom, és alig vártam már,hogy megérkezzen, hogy végre meg tudjak venni magamnak dolgokat és legalább lesz egy fix összeg amit többek között magamra is költhetek, és nem tudja apám elinni.(mert mindent eliszik, és ha pénzt kérek tőle akkor csak egy agymosás szerű monológ meghallgatása után kapom meg,vagy úgy sem.-max 2 ezer forintos összegig)
Na és a pénz megérkezett, ő pedig bement a bankba a kártyámmal amit a posta kiküldött és ő vette át, és levette az összes pénzt, majd miután megkérdeztem,hogy milyen jogon elkezdett ordibálni,hogy én ne kérjem őt számon mert ez a pénz nem pótolja anyukám fizetését sem és ez a helyett jön sóval ne is álmodozzak róla,hogy megkapom mert ez neki jár nem pedig nekem, és felejtsem el,hogy én abból kapok.
Ezt akkor tudnám elfogadni ha nem lenne alkoholista és tudnám,hogy tényleg arra fordítja a pénzt amire kell, de nem így van, és ezt nem engedhetem, gondoltam rá,hogy bemegyek a bankba és új pin-kódot kérek, de akkor meg még jobban kikelne magából, mert az alkoholért ölni is tudna és annyi esze még maradt,hogy a piáláshoz pénz kell.
Mert ha nem foglalkozok a pénzzel és egész nap anyukám után sírok akkor vissza fog jönni nem?10 év múlva is ugyan úgy fog fájni anyukám halála, akkor 10 évig ne foglalkozzak a pénzzel?
Meg mi értelme lenne hazudni?Olyan ostoba felfogású emberek vannak itt, akinek nem inge ne vegye magára, de a rohadt életbe már,hogy mindenki mentalista lett, tök jó elgondolás,hogy beülök a gép elé és egy tök feleslegeset hazudok, mert ha ezt beveszitek megváltozik az életem és gazdag leszek,nem?!
Nem az a kérdés,hogy megkaphatja e apám a pin kódot vagy ne, az a tényállás,hogy megkapta,hozzájutott, nekem nem volt tudomásom arról,hogy ő átvette az én pin kódomat, és hogy ez hogy lehetséges?!Nem tudom, de akkor is nála van és ez a baj!
Kérdező! Tegyél róla, hogy legközelebb ne férjen hozzá. Menj be a bankba és beszéld meg velük. Csak te tudsz változtatni a sorsodon.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult az életed, erőt és kitartást kívánok a továbbiakhoz. Ha ilyen apukád, arra koncentrálj, hogy minél előtt el tudj költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!