Van itt olyan aki alkoholista szülő mellett nőtt fel?
Figyelt kérdés
Hogyan sikerült átvészelnetek?2014. máj. 3. 21:36
1/14 anonim válasza:
Jelen. Nagyon nehezen, tele lettem lelki sérüléssel, amiket alig bírok feldolgozni. Mondhatni egy rakás szerencsétlenség lettem a legrosszabbak között, aki mindig a sor végén kullog. Pedig igazából nem vagyok ilyen, csak egyszerűen annyira felemészti az energiám a túlélés, hogy másra nem jut. Ez van:(
2/14 anonim válasza:
Nehezen, a mai napig vannak dolgok, amikben szerintem ez van hatással.
Pl. utálom, ha valaki alkoholt iszik. Utálom, mikor olyan embert látok, akin látszik, hogy piás.
Meg sok más dolog is.
De túléltem, hiába gondoltam sokszor, hogy nem fogom.
De sajnos szerintem ez a világon az egyik legrosszabb dolog, aki nincs benne, az sosem érti meg :(
3/14 anonim válasza:
Ilyenkor szerintem az a legjobb, ha van 1 ember, akire számíthatsz. Akinek el tudod-mered mondani, hogy mi a helyzet, akivel ki tudsz kapcsolódni. Nekem ilyen a párom lett. Mióta ő van, kezdem feldolgozni az elmúlt 20 évet.
4/14 anonim válasza:
Alkesz anya, idegbeteg apa. Nekem kamaszkorban kezdődött, ott volt nehéz. Mióta a párommal élek, saját életünket építjük, többé nem érdekel. Egyedül csak amiatt, hogy húgom még abban a pokolban él, egyelőre.
5/14 A kérdező kommentje:
Nekem mindkét szülőm az volt, anyám "kezdte", ő üldözte el apámat, aki később szintén a borba menekült, a gyerekkorom emiatt iszonyatos volt, "csak" anyám bántott, édesapám szeretett de saj os nem nála helyeztek el...
2014. máj. 3. 23:08
6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a férjem is szokott inni és nem igazán tudom rávenni, hogy tegye le, nem agresszív, soha egy rossz szava nem volt hozzámn, de iszik, folyt
2014. máj. 3. 23:10
7/14 A kérdező kommentje:
Folyt.
Heti egyszer iszik, igaz régen dzrvább volt, de én nem tűröm az italozást. Sajnos sokat szenvedtem igy is!
2014. máj. 3. 23:11
8/14 A kérdező kommentje:
Durvább*
2014. máj. 3. 23:11
9/14 anonim válasza:
És a férjednél nem volt előzménye? Hogy tudtál olyan mellett kikötni, aki épp olyan? Ez rémes. :/
Hála az égnek, az én vőlegényem nem szereti az alkoholt, ha évi egy sört megiszik, sokat mondtam. El nem tudnám képzelni, hogy az otthon tapasztaltak után olyan ember mellett kössek ki, aki iszik.
10/14 A kérdező kommentje:
Más arcát láttam, miután terhes lettem, kezdte el durvábban, azóta ritkult, de még ez a "kevés" is sok a szememben, ha folytatja vége...
2014. máj. 3. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!