Ti mennyi idő után hagyjátok?
Figyelt kérdés
Anyukák ti mennyi idő után hagyjátok hogy a 17 éves lányotoknak a pasija ott aludjon vagy ö aludjon a fiúnál?2014. aug. 5. 20:43
2/11 anonim válasza:
Egy év de minimum 10 hónap. Természetesen ismernem a kell a fiút és a szüleit.
3/11 anonim válasza:
Engedd meg, hogy aludjon ott, de (ha teheted, nyilván) lefekvés előtt mondd meg neki, hogy külön szobában aludjon. A reakciója el fogja árulni, mit várj tőle :)
De persze ezt is csak kb. 1 év után.
4/11 anonim válasza:
Majd 18 eves kora utan. Kamaszkent nem.
5/11 anonim válasza:
Ha látom, hogy stabil a kapcsolat. Fél év. Ha annyit kibírnak együtt, miért ne aludhatna ott. Természetesen, ha ismerem a fiút, és én is megbízom benne. 17 éves lányról van szó, elég idős hozzá. Vagy egy év alatt felnő hirtelen, mert betölti a 18. életévét? Hogyne.
6/11 anonim válasza:
Pedig bizony otos, egy 17 eves lanynak nem szexelni kell meg felnottkent egyutt aludni, hanem megtanulni parkapcsolatot kezelni, a szex raer kesobb. Semmirol sem marad le, ha felnottkent eli meg a felnotteknek valo dolgokat.
7/11 anonim válasza:
- Együtt akartatok aludni?
- Semmi akadálya.
- Itt van egy-egy altató, vegyétek be...
8/11 anonim válasza:
Ez olyan hulye felfogas..a szexhez nem kell egyutt aludni..bar en mar egy jo 10eve tul vagyok a kamaszkoron,gyerekem is van mar,igaz fiu.de emlekszem regen en sem a szex miatt szerettem a oarommal aludni.hanem egyszeruen jo volt odabujni stb.
9/11 anonim válasza:
7-es!Nálad a pont:)))speciel én semennyi után.Nem fogok én senkit kerülgetni.persze jár majd pár hónapig vagy 1évig mindig mással és én annyi 46-os papucsot rugdalok odébb.Na hogyne,aludjon mindenki a a saját ágyába.
10/11 anonim válasza:
Utolsó, imádlak! :)
Pontosan ezekből az ottalvós kapcsolatokból lesz a sok "párom" 17 évesen,meg a sok meggondolatlan házasság és gyerekvállalás, aztán válás és új kapcsolat. Engedjünk meg mndent,mert az jó? Knek? A lányomnak vagy a fiamnak? Vagy netán aki elviseli őket éjszakára?
Olyan liberálisok lettünk, hogy csuhajjjjj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!