Mi lenne a helyes döntés? Apám visszevenné amit adott.
csak ugy viccbol kuldenek neki egy teteles listat, hogy Ok, akkor ti meg ennyivel jottok a tv, laptop, benzinkoltseg stb miatt.
Ha keszpenzben kifizetik, majd akkor utana akkor TALAN meggondolod, hogy lepj-e valamit az ugy erdekeben.
Egyebken meg felejto. Igy jartak.
A helyedben - egyelőre - egyszerűen hagynám az egészet a fenébe (nem csinálnék semmit). Nem Te vagy lépéskényszerben, ráadásul az idő is neked dolgozik.
A mentalitás ismerős, az én szüleim is hasonlóak. Ha nekem kellene egy kis segítség, akkor azt is elfelejtik, hogy a világon vagyok. Ha van pénzem, vagy ha lehet velem dicsekedni, akkor még a lábtörlőmet is tisztára nyalnák. Ne csinálj ügyet belőle és kész...
A mentalitás nekem is ismerős. Apám stinte szóról szóra játszotta el ezt, azzal megspékelve, hogy ő a 'lelki nélkülözésére' még a mi saját házunkat is akarja. Hát, akarja csak.
Én biztos nem íratnám vissza. Jogilag nyert ügyed van, szóval a per kiütve, ha meg ennyire csak ki akartak használni, akkor püff neki. Amúgy a lista tetszetős ötlet, írjatok arról egy listát, mi mennyibe fájt, mi
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod.
Nekem ott gyanús nagyon a dolog, hogy a kedves hölgy a ssaját lányát akarta volna kitúrni, ilyen mondvacsinált okkal.
Van hitelük?
Anyósom éppen azért ajándékozta a lányának a házát, hogy a bank el ne tudja vinni a feje fölül a vissza nem fizetett milliók miatt.
Simán el tudnám képzelni, hogy csak azért csinálták ezt, mert mindkettőnek rendezetlen tartozása volt. A 3 év alatt apád részéről megszűnt a probléma, így az ő nevére már vissza is kerülhet az ingatlan.
Próbálj utána járni valahogy, ha ez van a dolog mögött, én nem adnám vissza azt a házat.
Törvényesen került a nevedre, álljanak fejre amiért felhasználtak a psizkos kis ügyeik miatt.
Ajánlott levélben megirhatod nekik, hogy kapják be.
Arra pedig megintcsak ajánlot levélben akármit válaszolhatnak. S igy a lelkiismereted nyugodt, a telefont lecserélted, nem zaklatnak de a kommunikációs kapocs is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!