Ti szülők hogy reagálnátok, ha a 14 éves kamasz lányotok megkérdezné, hogy milyen sűrűn szeretkesztek?
Ha engem kérdezne a lányom, akkor kapcsiból leültetném, és minden általa megfogalmazott kérdésre őszintén és részletesen válaszolnék!
Ugyanis - szerintem - nagyon nem véletlenül és nem szemtelenségből kérdezi!!!
Ez a sok álszemérmes válasz megdöbbent: ezek a szülők csodálkoznak aztán a legjobban, hogy a lányuk terhesen jön haza, vagy egy-egy bulin cukorka helyett mást szopogat!
Ez a kérdés azt jelenti, hogy tud már a dolgokról, és szeretne többet tudni... - szerintem!
(Én boldog lennék - leszek - ha majd a csajszim ennyire megtisztel a bizalmával!)
Hát igazándiból elég furcsa a kérdésed.Soha nem voltam rá kíváncsi,hogy anya és apa milyen sűrűn szeretkeznek. :D De szerintem nincs vele semmi gond,hogy érdekel téged. Legalább elbeszélgethettek erről a témáról,és biztos sok mindenről felvilágosít téged,amit tudnod kell,mert lassan te is felnősz :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!