Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti szülők hogy reagálnátok,...

Ti szülők hogy reagálnátok, ha a 14 éves kamasz lányotok megkérdezné, hogy milyen sűrűn szeretkesztek?

Figyelt kérdés
Csak mert én meg akarom kérdezni a szüleitől, mert kíváncsi vagyok rá... 14/L

2014. aug. 1. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem rád tartozik.Miért érdekel?
2014. aug. 2. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

Ha engem kérdezne a lányom, akkor kapcsiból leültetném, és minden általa megfogalmazott kérdésre őszintén és részletesen válaszolnék!

Ugyanis - szerintem - nagyon nem véletlenül és nem szemtelenségből kérdezi!!!

Ez a sok álszemérmes válasz megdöbbent: ezek a szülők csodálkoznak aztán a legjobban, hogy a lányuk terhesen jön haza, vagy egy-egy bulin cukorka helyett mást szopogat!

Ez a kérdés azt jelenti, hogy tud már a dolgokról, és szeretne többet tudni... - szerintem!

(Én boldog lennék - leszek - ha majd a csajszim ennyire megtisztel a bizalmával!)

2014. aug. 2. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát igazándiból elég furcsa a kérdésed.Soha nem voltam rá kíváncsi,hogy anya és apa milyen sűrűn szeretkeznek. :D De szerintem nincs vele semmi gond,hogy érdekel téged. Legalább elbeszélgethettek erről a témáról,és biztos sok mindenről felvilágosít téged,amit tudnod kell,mert lassan te is felnősz :)

17/L

2014. aug. 3. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!