Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi hogy kulcsra...

Anyám nem engedi hogy kulcsra zárjam a szobaajtón, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem is estére zárnám,mikor alszom,csak napközben,viszont ezt sem engedi,ez normális?

de még a kopogás is olyan,hogy koppant kettőt és már nyit be..

2014. júl. 31. 00:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Hagyd, hogy párszor rajtakapjon, amint vered, és akkor nem fog bejárkálni :D

Komolyan: mondd meg neki, hogy ha kopogás után várná, hogy szólj, hogy bemehet, akkor nem akarnád bezárni. Szóval lesz szíves tiszteletben tartani az intim szférádat.

2014. júl. 31. 03:24
 12/21 anonim ***** válasza:
13%

Miért kell egy 14 évesnek napközben bezárkóznia?

Ha nincsen rá különösebb magyarázat, akkor hagy nyitva azt ajtót sarkig.

Feltéve ha nem egy könyvet olvasol.

2014. júl. 31. 08:49
 13/21 anonim válasza:
20%
Tán lánnyal akarsz közösülni napközbe, otthon, ezért akarod bezárni, az ajtót, vagy mi?!
2014. júl. 31. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

Persze, csak akkor lehet kulcsra zarni, ha epp szexel... Barmok.

Talan szeretne, hogy az anyja ne jarkaljon be folyamatosan, hanem egyedul lehessen. Anyucikaknak biztos nehez felfogni, hogy a gyerekuk neha a hata kozepere sem kivanja oket.

2014. júl. 31. 10:33
 15/21 anonim válasza:
28%

csitulj kicsim, csendben, ne sírjál

Mama majd eldönti ki illik hozzád

Mamától hozzád senki rossz nem jut át

Mama kivárja míg beérkezel

Mama tudja majd hol jártál, s kivel

Mama vigyáz rád, óv és nevel

ó, kicsim

te már mindig a kicsim leszel

[link]

2014. júl. 31. 10:38
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

Én 11-sel értek egyet.

Ha a szóból nem ért, ebből fog...vagy ezt kérdezd meg tőle konkrétan, hogy mi van, ha masztizol és rád nyit?

néha szembesíteni kell őket a dolgokkal, mert eszükbe se jut...ettől meg megijed, ha kérdezed is, vagy zavarban lesz...

2014. júl. 31. 10:38
 17/21 anonim ***** válasza:
71%
tegyél medvecsapdát az ajtó elé
2014. júl. 31. 11:02
 18/21 anonim ***** válasza:
67%

Én kb. 15 lehettem, felszereltem egy belülről elhúzható reteszt, majd mikor számonkértek, közöltem, hogy a szoba NINCS kulcsra zárva :D Aztán voltak még dolgok, táskavarrógéppel (kb. 20 kg) torlaszoltam el az ajtót, stb. Egy idő után beletörődtek.

Egyébként kérdezted már őt, hogy miért nem akarja? Ill. az ő szobájuk be van zárva nap közben, és neked kell-e kopognod, mielőtt bemész hozzájuk? Mert ha nem, akkor szerintem buktad.

18/L

2014. júl. 31. 11:41
 19/21 anonim ***** válasza:
67%

Azért akar egyedül maradni hogy kiverhesse, mit nem lehet ezen felfogni?? 14 éves, ez a normális, anyuka is felfoghatná -.-

Tényleg intézd el hogy rajtakapjon, neki lesz cikibb. Utána majd kétszer is meggondolja.

2014. júl. 31. 15:25
 20/21 anonim ***** válasza:
13%

Miért akarod kulcsra zárni?

Te kopogsz, mielőtt a nappaliba, konyhába belépsz?

2014. aug. 27. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!