Anyám nem engedi hogy kulcsra zárjam a szobaajtón, mit tegyek?
Nem is estére zárnám,mikor alszom,csak napközben,viszont ezt sem engedi,ez normális?
de még a kopogás is olyan,hogy koppant kettőt és már nyit be..
Hagyd, hogy párszor rajtakapjon, amint vered, és akkor nem fog bejárkálni :D
Komolyan: mondd meg neki, hogy ha kopogás után várná, hogy szólj, hogy bemehet, akkor nem akarnád bezárni. Szóval lesz szíves tiszteletben tartani az intim szférádat.
Miért kell egy 14 évesnek napközben bezárkóznia?
Ha nincsen rá különösebb magyarázat, akkor hagy nyitva azt ajtót sarkig.
Feltéve ha nem egy könyvet olvasol.
Persze, csak akkor lehet kulcsra zarni, ha epp szexel... Barmok.
Talan szeretne, hogy az anyja ne jarkaljon be folyamatosan, hanem egyedul lehessen. Anyucikaknak biztos nehez felfogni, hogy a gyerekuk neha a hata kozepere sem kivanja oket.
csitulj kicsim, csendben, ne sírjál
Mama majd eldönti ki illik hozzád
Mamától hozzád senki rossz nem jut át
Mama kivárja míg beérkezel
Mama tudja majd hol jártál, s kivel
Mama vigyáz rád, óv és nevel
ó, kicsim
te már mindig a kicsim leszel
Én 11-sel értek egyet.
Ha a szóból nem ért, ebből fog...vagy ezt kérdezd meg tőle konkrétan, hogy mi van, ha masztizol és rád nyit?
néha szembesíteni kell őket a dolgokkal, mert eszükbe se jut...ettől meg megijed, ha kérdezed is, vagy zavarban lesz...
Én kb. 15 lehettem, felszereltem egy belülről elhúzható reteszt, majd mikor számonkértek, közöltem, hogy a szoba NINCS kulcsra zárva :D Aztán voltak még dolgok, táskavarrógéppel (kb. 20 kg) torlaszoltam el az ajtót, stb. Egy idő után beletörődtek.
Egyébként kérdezted már őt, hogy miért nem akarja? Ill. az ő szobájuk be van zárva nap közben, és neked kell-e kopognod, mielőtt bemész hozzájuk? Mert ha nem, akkor szerintem buktad.
18/L
Azért akar egyedül maradni hogy kiverhesse, mit nem lehet ezen felfogni?? 14 éves, ez a normális, anyuka is felfoghatná -.-
Tényleg intézd el hogy rajtakapjon, neki lesz cikibb. Utána majd kétszer is meggondolja.
Miért akarod kulcsra zárni?
Te kopogsz, mielőtt a nappaliba, konyhába belépsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!