Miért van néha olyan érzésem, hogy muszáj este magamra zárnom kulcsra az ajtót, mert anyám bejön mondjuk és leszúr amíg alszom?
Ilyen esetben csak a külön költözés lehet a megoldás ha nem bízom benne? Meg a szobámba bejött és az ollót elvette a polcomról, és a hátam mögé ment vele, egyből mondtam is neki mi a francért megy a hátam mögé, még egyszer ilyet ne csináljon, igaz csak a pulóveréről vágta le a címkét, de akkor is, direkt csinálja ezeket hogy idegesítsen?
Félek, hogy kárt tesz bennem vagy saját magában, hogy tudnám a bajt megelőzni?
Vagy te vagy paranoiás vagy anyukád beteg.De gyanítom, egyikőtöknél sem stimmel valami és ez esetben tényleg jobb a költözés.Anyukád talán tett valamit, amiért ennyire félsz tőle, nem bízol benne, a legrosszabbat is elképzelnéd róla.
Viszont gondolkozz:eddig felnevelt, nem tett benned kárt(gondolom), pedig a pár év alatt biztos megtehette volna, ha annyira akarja.Tehát szerintem nem kellene tőle ilyen betegesen félni.Egy családterápiára talán hasznos lenne elmennetek...
jó kapcsolatban vagyok vele, csak nem szeretem ha a hátam mögém állnak, olyankor nagyon rossz dolgokra vagyok képes ha valaki közel jön hozzám ,vagy beáll a hátam mögé, főleg ha még olló is van nála, vagy más szerszám.
ezt többször elmondtam neki, ennek ellenére csinálta azt akarva vagy akaratlanul, hogy mögöttem vágta le a cíymkét a pólójáról...
ezek után nem tudok benne megbízni
Szerintem ha anyudnak azért kellett az olló, hogy kivágjon egy címkét, akkor nem ő szorul orvosi segítségre, hanem te.
Sajnos nekem tényleg pszichiátriai esetnek tűnsz.
Keress szakembert, mert bekattansz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!