Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan álljak a sarkamra? Nem...

Hogyan álljak a sarkamra? Nem bírom már ezt a helyzetet! :/

Figyelt kérdés
Sziasztok! 24 éves lány vagyok,de apám és a mostohaanyám úgy kezelnek,mint egy 10 évest. Volt egy kapcsolatom,ami kb.egy hónapja ért véget. Szakítani akartam vele már régóta,de gyáva voltam és a "könnyebb" utat választottam. Jött egy 3.személy,akivel őrülten szeretjük egymást,és lebuktam az akkori párom előtt. Nem volt szép dolog tudom,de ezen már nem tudok változtatni sajnos. Amikor ezt az egészet apuék megtudták nagyon kiakadtak,elhordtak mindenféle szemétnek,ringyónak. Elvették a telefonomat meg a laptopomat,ami 3 hétig náluk volt. Már visszaadták,de az "új" pasiról hallani sem akarnak,mégpedig azért nem,mert van már neki két gyereke,és szerintük nem tudnánk majd megélni,hiszen vonják tőle a gyerektartást. De én nem a pénze végett szeretem,hanem saját magáért és elfogadom a gyerekeit. Nagyon rossz most,mert egy munkahelyen dolgozunk és néha titokban találkozunk,mert apuék nem engednék,hogy találkozzak vele. Viszont melóban mindenki tudja,hogy mi a helyzet kettőnkkel és mivel kisvárosban élünk bármikor megtudhatják az egészet. Beszélnem kellene velük,de nagyon félek tőlük..tudom,nevetséges,de mióta mostohaanyám itt van velünk,mindentől tiltva voltam és apu mindig azt teszi amit ő mond. Mindig szorongok ha beszélnem kell velük :( mit tegyek? Hogyan beszéljek velük?
2014. júl. 29. 11:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagy nem pedig 14! Felnőtt vagy, önálló keresettel rendelkezel, ne engedd, hogy így kezeljenek.

Közöld velük tényként, hogy van valakid. Nem kell engedélyt kérned rá.

És ez, amit írtál:

"Megmondtam nekik,hogy keresek egy albit és elköltözöm. Erre az volt a válasz: "Ja,persze,elmész albérletbe,hogy azt csinálj amit akarj és,hogy elkurvulj!"

Már megbocsáss, de már abba sem szólhatnának bele, ha tényleg így lenne.

Állj a sarkadra Kérdező!

2014. júl. 29. 12:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató választ! :) a környezetemben is mindenki ezt mondja,hogy ne hagyjam magam elnyomni,de annyira nehéz szembeszállni velük :( szégyenlem magam,hogy ennyire félek tőlük,mert tudom,hogy ez nem normális dolog. Bízom benne,hogy találok vmi helyet és elhúzok innen,amint lehet!
2014. júl. 29. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:
24 évesen biztos, hogy egy 2 gyerekes álompasit akarsz magadnak?
2014. júl. 29. 13:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Számomra ő az álompasi,és elfogadom,hogy van két gyereke.Igen,biztosan találnék olyat,akinek még nincs,de a korombeli pasik sosem vonzottak.Igaz ő sem sokkal idősebb,csak 9 évvel,de nekem ő kell és senki más.
2014. júl. 29. 13:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Végre valaki nőként kezel és nem valami tárgyként. Az előző kapcsolataimban vagy le sem sz.rtak,vagy annyira megfojtottak a szeretetükkel,hogy levegőt sem kaptam. Ő egy érett és határozott férfi,akire nekem van szükségem. Persze ő sem tökéletes ahogy én sem és senki sem,de én így szeretem gyerekestül mindenestül :)
2014. júl. 29. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
24 éves vagy. Ezzel voltaképpen már válaszoltam is a kérdésedre. Van önálló kereseted, nem? Ne add fel a keresgélést, addig nézd a kiadó ingatlanokat, míg nem találsz egyet, és gyorsan menj el otthonról, mert ez a helyzet így nem lesz jobb. Neked kell lépned - vagy saját albérlettel, vagy a pároddal közösen.
2014. júl. 29. 15:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Rajta vagyunk az ügyön,mert jön velem ő is.
2014. júl. 29. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!