Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Apunak lett egy barátnője kicsit összekaptunk de lényegtelen volt mert csak kicsit vesztünk össze, de egyszerre ki is békültünk. Kb 3 hete vannak együtt annyira nem ismerik még egymást mert ritkán találkoznak meg minden és apa közölte velem hogyha választania kéne a barátnőjét választaná. Majdnemhogy elbőgtem magam mert olyan rossz volt hallani hogy csak úgy felhozta és persze én vagyok az élete. De azért ilyeneket mond, és utána folytatta a beszélgetést mintha semmi sem történt volna. Én teljesen leképedtem. Mostanában amúgy se mennek jól a dolgaim senkivel de ez mindent vitt. Most mi legyen? Mit csináljak?2014. júl. 28. 03:39
1/5 anonim válasza:
Semmit
Miért kellene választania köztetek?
Az emberek amikor szerelmesek, akkor teljes burokba kerülnek. Nagyon rossz, hogy ilyeneeket mondd leetne ennél több esze apádnak, de mst nincs, az esze most másutt jár.
Leül az érzés, és megfog jönni az esze, ne aggódj!
Mégis mi gondoltál, mit kellene tenned?
2/5 anonim válasza:
ebben a történetben nem mindegy hány éves a kérdező
3/5 anonim válasza:
Én is kiakadnék ha apum ilyet mondana. Szerintem mond el neki hogy ez rosszul esett, semmiképp ne hagyd annyiban! Ezek szerint az a barátnő csak kárt tesz benne. Nem veszi figyelembe hogy te is ott vagy és nagyon ki akarja sajátítani apudat. Barátnőmmel is ez volt, de szerencsére ott az apa időben észrevette hogy a nő csak a saját javait nézi
4/5 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok.
2014. júl. 28. 15:18
5/5 A kérdező kommentje:
de apu nem fogja észre venni.. amikor beszólt nekem a barátnője azt se vette észre vagyis nem vette észre a célzását vele... én meg itt vagyok mindig itt voltam neki, mindig..
2014. júl. 28. 15:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!