Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha megismerkedné...

Mit tennétek, ha megismerkednétek felnőtt nőként egy veletek egykorúval, aki még otthon lakik a szüleivel egy lakásban?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, velem egyidős (27 éves), a szülei értelmiségiek, a srác okos, sikeres a munkájában, több egyetemet is elvégzett. Az én hátterem, életutam ugyanilyen, csak más területen, de mégis sokban hasonlít a kettő: kreatív, teljes embert kíván, vidám munka.

De: a szüleivel lakik egy belvárosi polgári lakásban. Az én szüleim vidékiek, így 18 éves koromban elköltöztem Debrecenből, és azóta teljesen önellátó vagyok (pénzügyileg, szellemileg).

A srác viszont nem az: sosem mosogat, nem mossa a cuccait, nem takarít, mindent a szülei csinálnak (nem csak az anyukája, hiszen értelmiségi család). Olyan szinten, hogy együtt mennek az Auchanba hétvégente bevásárolni a családnak, nekem ez a világ már teljesen idegen.

Nem érzem benne az akaratot, hogy elköltözzön (összeköltözésről nincs szó, most ismertem meg). Anyagilag simán elköltözhetne (nagyon! sokat keres havonta), de valahogy mégis kényelmesebb neki.

Ti jártatok már olyannal, aki még tiniként élt közel a 30-hoz, és nem anyagi megfontolásból? Ha összeköltöznénk, akkor én lennék az új anyukája?

2014. júl. 24. 09:01
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
nem tudnám ezt így kijelenteni, mert egyébként többdiplomás, dolgozó ember, saját licensszel.:)
2014. júl. 24. 09:37
 22/38 anonim ***** válasza:
51%

ja tanuláshoz nem volt lusta

de az élethez igen. de majd ha összecuccolsz vele és te leszel a pótanyu akkor jöhetsz , hogy : a párom nem csinál semmi házimunkát, igaz soha életében nem mosott el egy poharat meg mosott ki egy gatyát, de gondoltam majd megváltozik és most itt sír a kis marika is

2014. júl. 24. 09:38
 23/38 anonim ***** válasza:
52%
Akkor fogalmazd at a kerdest: megeri az anyagi jolet hogy a cseledje legyel, vagy sem? ;)
2014. júl. 24. 09:39
 24/38 A kérdező kommentje:
23: nem, egyáltalán nem erről van szó, ugyanolyan helyzetben vagyunk, a családunk is, szóval magam is lehetek egyedül jólétben.
2014. júl. 24. 09:40
 25/38 Kései Sirató ***** válasza:
41%

A saját lakás vásárlása nem pénzszórás. Sőt, a mai kamatok a béka segge alatt vannak, az állampapír is nagyon rosszul kamatozik, az ingatlanban jobban áll a pénz.

Másrészt: a srác valóban lusta, ez nem kérdéses.

A kérdés az, hogy képes lesz-e változni ?

Vagy az a helyzet, hogy még nem vágták el al el a lelki köldökzsinórt..

2014. júl. 24. 09:40
 26/38 anonim ***** válasza:
49%
Ez már a második kérdés, ahol első randik után kiakad a kérdező mert kapcsolat jelöltje nem egyedül lakik. Ennyire kell a mai nőknek a pasitól a lakás?
2014. júl. 24. 09:45
 27/38 A kérdező kommentje:
utolsó: ne trollkodj, légyszi.:) olvasd el a kérdést, dehogy elvárás a saját lakás, csak minden barátom külön él a szüleitől már, ezért egyszerűen új a helyzet! (a budapestiek szakkoli után mentek albiba otthonról, nem azért, mert rossz volt a kapcsolatuk)
2014. júl. 24. 09:47
 28/38 anonim ***** válasza:
68%
Akkor minek vagy vele, már megint ugyan ez a kérdés.
2014. júl. 24. 09:53
 29/38 A kérdező kommentje:
emlékszem arra a kérdésre, amire gondoltok, nem én voltam, de válaszoltam rá!
2014. júl. 24. 10:02
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

de ugyanaz

akkor is, volt egy pasival egy - két randi, a pasinak volt pénze, de otthon lakott, te meg nagylányként albiban 18 éves korod óta

és a pasit szóltad le!

2014. júl. 24. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!