Szülők elmennek nyaralni, de megtiltották hogy bárkit is idehívjak magamhoz. Ez nem túlzás szerintetek? Betartsam?
Én hívnék át egy két barátod de nem barbárkodni.
Azért vigyázz a szomszédokkal nehogy elszólják magukat.
Szerintem még mielőtt elutaznának, addig tisztázd velük ezt a kérdést. Ne hagyd magad, szépen magyarázd el nekik is úgy ahogy itt nekünk, hogy nem lesz házibuli, nem lesz átjáróház, nem lesznek idegenek, csupán 3-4 közeli barát, akikben megbízol. Észérvekkel, higgadtan próbáld őket meggyőzni, ne hisztivel, akaratosan.
Ha nem mennek bele, a helyedben a beleegyezésük nélkül nem vinnék oda senkit, mert ahogy írtad kiderül úgyis, és akkor abból nagyobb balhé lesz. Nem mellesleg a maradék bizalmuk is elszáll irányodba, aztán akkor tényleg nem lesz semmi szabadságod. Csak okosan!
Mondd el nekik ezt, amit leírtál, hogy szívesebben találkoznál a barátaiddal otthon, minthogy beüljetek valahova és pénzt költsetek.
Ha ismerik a barátaidat, biztosan megengedik, hogy néhányan meglátogassanak. Azért az nem ugyanaz, mintha egy bulit tartanál.
Ismerik a barátaidat? Ha igen, akkor én megmondanám kerek perec hogy x meg y fog átjönni délután filmezni vagy ilyesmi.
Bulit semmiképp nem tartanék, de ha nagyon tiltanak mindent, akkor pedig én se játszanám el a bizalmat, főleg ha szomszédoktól szinte biztos hogy kiderül a dolog.
Nem látom, hogy leírtad volna, hány éves vagy. Az írásod alapján 14-15 éves kamaszgyereknek tippellek.
Az meg szánalmas, hogy nullára lett pontozva a válaszom- Kívánom minden lepontozónak, hogy a szülei/lakótársai járkáljanak be engedély nélkül a szobájába/házába, amíg ő nincs otthon! Akkor talán megértitek, miért kellene tiszteletben tartania a kérdezőnek a szülei kérését.
Nem magadhoz hívnád őket, hanem a szüleid lakásába, ami nem a tied.
Menj te az ismerőseidhez inkább.
Megteheted, hogy figyelmen kívül hagyod a kifejezett kérésüket, de akkor ők is megtehetik azt, hogy egy nap lecserélik a zárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!