Erről mi a véleményetek? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Az egyik nőismerősömet meghívta a lánya ebédre, majd az ebéd végén kifizettette a kaját. Az eszem megállt.2014. júl. 17. 22:35
1/11 anonim válasza:
Nem értem mi a gond ezzel? Ha meghívta valahová enni, akkor ki kell fizetni, és mivel ő hívta meg, gondolom kifizette.
(Vagy félreértem a kérdést? Nem egyértelmű)
2/11 anonim válasza:
Ha a lánya hívta meg az anyját, és az anyjával fizette ki, az nagy bunkóság. Az anya helyben nem fizettem volna egy vasat sem.
3/11 anonim válasza:
Ingyenkaja csak a szocializmusban volt. De igazából azt is kifizettük, hitelből.
4/11 anonim válasza:
Sajnos vannak ilyen emberek,akiknek számomra elképzelhetetlenül forog az eszük.Nekem egyszer anyósom hozott húst,úgy,hoztam nektek egy kis húst.Ezt ên megköszöntem szépen,azt hittem ajàndéknak hozta(anyukám így szokott),a köszönömre az volt a válasz, h szívesen,ráérsz kifizetni!!Pedig nem hozattam vele,mêg csak nem is beszéltünk ilyesmiről,nem szokásom,előtte értem haza a boltból.Na akkor esküszöm olyat néztem...
5/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem voltam egyértelmű. Az ismerősömet a lánya magához hivta meg ebédre.
2014. júl. 17. 23:04
6/11 A kérdező kommentje:
4-es! Biztos visszaadtam volna a húst a "kedves" mamának.
2014. júl. 17. 23:06
7/11 anonim válasza:
gondolom szégyellt pénzt, v kölcsön kérni, és így oldotta meg
lehet ez neki kevésbé volt égő, mintha szemtől szembe kérne, ill. ,azt ugye akkor nem kell megadnia
tessék viszonozni a szívességét!!!
8/11 anonim válasza:
ez nagyon gaz. hallottam mar par cifra dolgot, de ez uj..... szegeny ismerosod
9/11 intrepid válasza:
Ez így nagyon gáz, egyébként mennyit kért? Ha még jól meg is kérte az árát, akkor minősíthetetlen.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mennyit kért, de nem is ez a lényeg szerintem. Büdös paraszt így is-úgy is.
2014. júl. 18. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!