Mi a véleményetek erről a helyzetről? Részletek lent
1,5 évig jártam a barátommal. Úgy volt, hogy idén végre együtt szilveszterezünk, ám lemondta, és még szakított is velem. Senki sem tudja a konkrét okát, nem hajlandó beszélni. Gyakorlatilag némasági fogadalmat tett. Van egy nagyon jó barátja, aki ha füttyent, az exem ugrik rögtön. Anyukám beszélt a fiú anyukájával, hogy holnap menjek el hozzájuk, hogy a szemembe mondhassa, hogy örökre vége. Őszintén szólva nincs kedvem menni. Anyukám szerint a fiú homoszexuális, mert az értékrendjében az első helyen a legjobb barátja áll. Azt mondta a fiú, hogy mindenképpen szakítani akar örökre. Most nem tudja senki, hogy konkrétan mi az oka, azt mondta az, hogy féltékeny voltam.(hozzáteszem nem úgy, hogy dühöngtem ha megnézett egy lányt, vagy ilyesmi) Lehet, hogy tényleg homoszexuális? Vagy mi lehet a gáz? Nem értek semmit. 1,5 év után szerintem illő személyesen szakítani, elmondani a másiknak, hogy mi volt a gond, satöbbi. Októberben is szakítottunk, de utána novemberben, a fiú születésnapján megint összejöttünk. Már nagyon össze vagyok zavarodva. Este fogunk beszélni az anyukájával, hogy megyek-e, vagy sem. Mi a véleményetek erről? Hozzáteszem, nem harcolok, csak 1,5 év után elvárom, hogy ne telefonon szakítson velem, hanem normálisan.
18L 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!