A kisályomat szeretném rávenni, hogy több
tökfőzeléket egyen. (? )
Figyelt kérdés
szóval a lányom nagyon szeret olvasni és most akció van az antikváriumban, és arra gondoltam, ha megeszi az összeset, veszek neki könyveket. tisztességes ez így?
10: remélem neked is leerőltetnének a torkodon valamit, amitől undorodsz. Kötelező mindenkinek mindent szeretni?
Te mindent megeszel bármit raknak eléd?
Remélem ilyen hozzáállással nem szaporodsz.
Ha egy gyerek amúgy normálisan eszik (főtt ételt, gyümölcsöt) akkor bőven belefér néhány nemszeretem étel.
2014. júl. 17. 23:05
12/19 anonim válasza:
Szerintem ennek nem sok ertelme van. Biztos neked is van amit nem szeretsz. Nem arrol van szo h a gyereknek csak edesseget adjunk mert ha mast kap veri magat a foldhoz, szoval elkenyeztetjuk. Nekem is van emlekem h belem nyomtak a spenotot es szo szerint oklendeztem :( egyszer olvastam valahol h egy csaladban mindenkinek lehet 3 dolga amit nem eszik meg es felmentest kap alola. Pl gomba, ha az van, nem kell ennie. De ha nincs a listajan mert arra 3 masik dolgot irt amit meg jobban utal akkor nem kap "felmentest". Termeszetesen a szulok is reszt vesznek a "jatekban". Szerintem ezzel jobban elered h megegye azokat a dolgokat is amiket kevesbe szeret de ugyanakkor nem erolteted ra amitol oklendezik. Persze a listat x idonkent lehet valtoztatni de nem minden heten az etlaphoz igazitva. Igy megtanulja h megesszuk azt is amit kevesbe szeretunk mert az is etel es nem finnyaskodunk.
2014. júl. 17. 23:39
13/19 anonim válasza:
Lehet, nem tisztességtelen,lviszont pl nalam semmit nem ertel volna el, főleg nem tökfőzelékkel.. Visszajön, egyszerűen nem tudom lenyelni, pedig igazán nem vagyok finnyas.
De egyébként sem lehetet étellel nálam játszani, gyerekként...próblkoztak.. Még jobban megmakacsolam magam, aztán harc lett az evés, pedig előtte nem volt fond, csak anyukám szerint ettem keveset...
Veül amikor nem eröltettek, helyreállt a rend...
2014. júl. 17. 23:56
14/19 anonim válasza:
bazzeg enni fog majd elég tököt..Én sem szeretem a tökös dolgokat amugy!Ne erőltesd!Némelyik szülőnek a börtönben lenne a helye..
2014. júl. 18. 00:38
15/19 anonim válasza:
csak gratulalni tudok! nekem eleg kis koromba menzan talaltak kaposztat budos volt, kb 15 evig nem ettem meg, hiaba mondtak finom stb, csak felidegesitettek vele, ezzel a zsarolassal csak magad ellen jaccol!
2014. júl. 18. 08:31
16/19 anonim válasza:
Én szülőként sem értem a tökfőzelék/spenót fetisizmust. Gyerekként egyiket sem ettem meg, most mindkettőt szeretem, a lányomnak eszembe nem jutott volna erőltetni egyiket sem, a tököt ő is 6-7 éves korától eszi csak meg, ahányszor volt megkostólhatta ha akarta, de hogy elévágjak egy tányérral aztán trükkel, erővel belediktáljam nekem eszembe sem jutott, (egyébként nem válogatós, u.h. nem is lett volna értelme pont azt az egy-két dolgot nyomatni amit nem szeret.)
2014. júl. 18. 08:42
17/19 anonim válasza:
Miért pont a tökfőzeléket? Amúgy szerintem meg inkább ne erőltesd, annak sosincs jó vége.... Én sosem erőltetem rá a lányomra, hogy mit egyen. Én sem ettem meg gyerekkoromban sok mindent, de amit gyerekként nem szerettem, sokszor most felnőttként meg imádom. Miért akarod erőltetni? Annyira rossz evő? Mondjuk az én lányom nem rossz evő, de vannak ételek, amiket nem eszik meg. Nem baj, eszik mást. Mondjuk a húst imádja, belém meg gyerekkoromban nem lehetett egy darab húst se leerőltetni. Most sem rajongok érte.
2014. júl. 18. 11:16
18/19 anonim válasza:
Nem, nem tisztességes.
Rám egyszer oviban erőltetett kaját az egyik dadus, sírtam a végére, de azért csak belém tömte, én meg ahogy felállhattam végre az asztaltól, hánytam is ki mindet az asztalra, tányérra, dadusra. Később féltem tőle és párszor el is sírtam magam miatta.
2014. júl. 18. 17:49
19/19 anonim válasza:
Óvodában meg kellett kóstolnom mindent. Azóta ha megérzem AZT a szagot, ami azoknak a kajáknak volt, elmenekülök. Legutóbb egy étteremből jöttem ki, mert a menünek ilyen szaga volt. Általános iskolában kötelező volt menzásnak lenni, soha egy falattal nem ettem, de minden délben görcsbe rándult a gyomrom, hogy megint oda kell menni. Szinte a két kezemen meg tudom számolni, hogy mik azok a kaják, amiket egyáltalán a számba tudok venni. Óvoda előtt megettem mindent. Ennyit a kényszerítésről, mert amit írtál elvégre egy kényszer. Ha szeretné a könyvet, egye meg a főzeléket.
Úgyhogy ha szeretnéd tönkretenni a lányodat egy életre, hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!