Lefagyasztottam a tökfőzeléket, de mikor kivettem kiolvadni csomós lett és a krumplinak kicsit savanyú íze. Mit csináltam rosszul? Járt már valaki így? Mit ronthattam el?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 09:15
1/6 anonim válasza:
Krumplit ne fagyassz, mert kiolvadás után ehetetlen lesz. Próbáld meg máshogyan besűríteni a tököt és úgy fagyaszd le. Én mindig a lehető legkevesebb vízben főztem meg a zöldséget, leturmixoltam és úgy is elég sűrű volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor csak jól éreztem, hogy a krumplival nem stimmel valami.
2013. nov. 8. 09:45
3/6 anonim válasza:
Tejes-tojásos-krumplis ételeket nem fagyasztunk babának!
4/6 A kérdező kommentje:
Van még valami a tiltó listán baba kajával kapcsolatban? Köszi a segítséget!
2013. nov. 8. 10:34
5/6 anonim válasza:
csak nyers krumplit szabad fagyasztani.
6/6 anonim válasza:
így van ahogy írják :)
na meg a tökfőzelékbe eleve nem kell krumpli, sok anyuka minden ételbe tesz a babának, pedig az csak felesleges szénhidrát :)
amúgy az is jó ha nyersen fagyasztasz pici adagokban hozzávalókat, ezek a babakaják meg vannak 20 perc alatt, de így tudod változtatni, hogy ne legyen olyan unalmas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!